W wwide1543 Femtopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #11 Hocam çıkan ilk kasa satışı olmayacak artık. Bu saatten sonra güncel kasa slim modeli alınmalı. Satarkende daha hızlı gider.
Hocam çıkan ilk kasa satışı olmayacak artık. Bu saatten sonra güncel kasa slim modeli alınmalı. Satarkende daha hızlı gider.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Aralık 2023 #12 wwide1543 dedi: Hocam çıkan ilk kasa satışı olmayacak artık. Bu saatten sonra güncel kasa slim modeli alınmalı. Satarkende daha hızlı gider. Genişletmek için tıkla... Satışı olmayacak da ne demek? Sanki sony konsolun fişini çekiyor. 3k'ya 1 tb ssd alırsın daha iyi.
wwide1543 dedi: Hocam çıkan ilk kasa satışı olmayacak artık. Bu saatten sonra güncel kasa slim modeli alınmalı. Satarkende daha hızlı gider. Genişletmek için tıkla... Satışı olmayacak da ne demek? Sanki sony konsolun fişini çekiyor. 3k'ya 1 tb ssd alırsın daha iyi.
W wwide1543 Femtopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #13 Dexter_ Morgan dedi: Satışı olmayacak da ne demek? Sanki sony konsolun fişini çekiyor. 3k'ya 1 tb ssd alırsın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Üretimi olmayacak olarak düzeltiyorum.
Dexter_ Morgan dedi: Satışı olmayacak da ne demek? Sanki sony konsolun fişini çekiyor. 3k'ya 1 tb ssd alırsın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Üretimi olmayacak olarak düzeltiyorum.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Aralık 2023 #14 wwide1543 dedi: Üretimi olmayacak olarak düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Üretimi olmasına gerek var mı? Yani Sony konsolun fişini çekmiyor veya desteğini sonlandırmıyor. Dediğim gibi 3k'ya 1 tb ssd alınır.
wwide1543 dedi: Üretimi olmayacak olarak düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Üretimi olmasına gerek var mı? Yani Sony konsolun fişini çekmiyor veya desteğini sonlandırmıyor. Dediğim gibi 3k'ya 1 tb ssd alınır.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #15 wwide1543 dedi: Üretimi olmayacak olarak düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Üretimi olmayacak demek, değerlenecek demek
wwide1543 dedi: Üretimi olmayacak olarak düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Üretimi olmayacak demek, değerlenecek demek