A Alili42 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 270 30 Ocak 2024 #1 Standım yok, yatay çok yer kapladığı için dik kullansam sorun olur mu?
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 30 Ocak 2024 #2 Yok, olmaz.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.891 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #3 Alili42 dedi: Standım yok, yatay çok yer kapladığı için dik kullansam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz büyük ihtimalle ama risk yok değil iyi bir yere koyun derim devrilemeyeceği.
Alili42 dedi: Standım yok, yatay çok yer kapladığı için dik kullansam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz büyük ihtimalle ama risk yok değil iyi bir yere koyun derim devrilemeyeceği.
K Knight Davion Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 1.521 Çözümler 4 30 Ocak 2024 #4 Alili42 dedi: Standım yok, yatay çok yer kapladığı için dik kullansam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Daha fazla ısınır. Daha fazla ısınması hangi sorunlara neden olabilirse onların ihtimalini arttırmış olursun.
Alili42 dedi: Standım yok, yatay çok yer kapladığı için dik kullansam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Daha fazla ısınır. Daha fazla ısınması hangi sorunlara neden olabilirse onların ihtimalini arttırmış olursun.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.891 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #5 Knight Davion dedi: Daha fazla ısınır. Daha fazla ısınması hangi sorunlara neden olabilirse onların ihtimalini arttırmış olursun. Genişletmek için tıkla... Daha fazla ısınmıyor bizzat denedim tam tersi fat kasada stant ile kullandığınızda vida aşırı ısındığı için alt tarafı daha sıcak yapıyor.
Knight Davion dedi: Daha fazla ısınır. Daha fazla ısınması hangi sorunlara neden olabilirse onların ihtimalini arttırmış olursun. Genişletmek için tıkla... Daha fazla ısınmıyor bizzat denedim tam tersi fat kasada stant ile kullandığınızda vida aşırı ısındığı için alt tarafı daha sıcak yapıyor.