prometheusx7x Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar, PS5'te standsız olarak yatay kullanıyorum. Sizce bir sorun olur mu? Yeri zaten bayağı sağlam, düşme tehlikesi yok. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
Arkadaşlar, PS5'te standsız olarak yatay kullanıyorum. Sizce bir sorun olur mu? Yeri zaten bayağı sağlam, düşme tehlikesi yok.
Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 653 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #2 prometheusx7x dedi: Arkadaşlar, PS5'te standsız olarak yatay kullanıyorum. Sizce bir sorun olur mu? Yeri zaten bayağı sağlam, düşme tehlikesi yok. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle kullanıyorum sorun olmaz.
prometheusx7x dedi: Arkadaşlar, PS5'te standsız olarak yatay kullanıyorum. Sizce bir sorun olur mu? Yeri zaten bayağı sağlam, düşme tehlikesi yok. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle kullanıyorum sorun olmaz.
Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 8 Eylül 2022 #3 prometheusx7x dedi: Arkadaşlar, PS5'te standsız olarak yatay kullanıyorum. Sizce bir sorun olur mu? Yeri zaten bayağı sağlam, düşme tehlikesi yok. Genişletmek için tıkla... Koyduğunuz zemin çok ısınabilir ayrıca yüzeyi bombeli olduğundan sallanabilir.
prometheusx7x dedi: Arkadaşlar, PS5'te standsız olarak yatay kullanıyorum. Sizce bir sorun olur mu? Yeri zaten bayağı sağlam, düşme tehlikesi yok. Genişletmek için tıkla... Koyduğunuz zemin çok ısınabilir ayrıca yüzeyi bombeli olduğundan sallanabilir.