loi Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #1 PlayStation 5 de akşamları oyun indirirken uyku moduna alıyorum. Bugün fark ettim ki PS kapanmış tuşuna basıp açtığımda ise "güç tasarrufu için kapatıldı" gibi bir yazı vardı. Bu ayarı nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2024
PlayStation 5 de akşamları oyun indirirken uyku moduna alıyorum. Bugün fark ettim ki PS kapanmış tuşuna basıp açtığımda ise "güç tasarrufu için kapatıldı" gibi bir yazı vardı. Bu ayarı nasıl kapatabilirim?
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.289 Makaleler 3 Çözümler 13 19 Eylül 2024 #2 Dinlenme moduna aldığına emin misin?
loi Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #3 Darqx dedi: Dinlenme moduna aldığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, tuşa bastigimdada ekranda dinlenme moduna geçiliyor yazıyor normal konsoldan güç den dinlenme moduna alıncada aynı olay yaşanıyor
Darqx dedi: Dinlenme moduna aldığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, tuşa bastigimdada ekranda dinlenme moduna geçiliyor yazıyor normal konsoldan güç den dinlenme moduna alıncada aynı olay yaşanıyor