Çözüldü PS5, TV'de sinyal yok problemi nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cessy

Kilopat
Merhaba, dün yeni aldığım PS5'i TV'ye bağladım. İlk kurulum ekranından itibaren televizyonda görüntü 2-3 saniyeliğine gidip gelmeye başladı, ardından ekranda sinyal yok yazısı çıktı. Her denememde belli bir süre sonra bu problem oluşuyor.

Ürünü aldığım yerin teknik servisine götürdüm, 30 dakika boyunca denediler ve hiçbir problem çıkmadı. Anladığım kadarıyla sorun benim televizyonumda.

Denediğim yöntemler:
  • Farklı HDMI portlarına bağladım.
  • TV'yi fabrika ayarlarına döndürdüm.
  • Farklı HDMI kablosu denedim.

Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

TV modelin nedir 4K destekliyormu?
TCL 43P735. Evet, destekliyor. PS5 çalisir haldeyken belirli bir süre 4K şekilde oynayabiliyorum. Ardından görüntü anlık olarak gidip geliyor birkaç seferligine. En sonunda da televizyonda sinyal yok yazıyor. HDMI kablosunu tak-cikar yaptığım zaman tekrar görüntü geliyor.

Çözünürlüğü düşürün 1080p ayarına getir hocam.
Hocam 1080P’de sorun olmuyor. Ancak 4K Tv olmasına rağmen 4K oynayamiyorum.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. PS5 ayarlarında video transfer rate seçeneğini otomatik yerine -2 seçtim. Tesadüfen sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…