PS5 ucuz diskli oyun nereden bulunur?

Ahhah

Decapat
PS5 aldım ancak daha önce hiç PlayStation kullanmadığım için kütüphanemde hiçbir şey yok. 50 liraya Metro Exodus almayı düşünüyorum, 90'SAR liraya RE2 ve Mafia var ama o kadar para verir miyim bilmiyorum. Sık indirim oluyor mu PS'de? Bu şansı kaçırmalı mıyım? Kolaydan oyun bulma tavsiyeleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 aldım ancak daha önce hiç PlayStation kullanmadığım için kütüphanemde hiçbir şey yok. 50 liraya Metro Exodus almayı düşünüyorum, 90'SAR liraya RE2 ve Mafia var ama o kadar para verir miyim bilmiyorum. Sık indirim oluyor mu PS'de? Bu şansı kaçırmalı mıyım? Kolaydan oyun bulma tavsiyeleriniz neler?

Kral indirimler oluyor disk alacaksan 2.el alabilirsin mesela bende Miles Morales var istersen

PS oyunlarına zam gelmeye başladı. Benim tavsiyem oyun önerisi alıp iyi bir bütçeyle güzel oyunlar alman

Kral indirimler oluyor disk alacaksan 2.el alabilirsin mesela bende Miles Morales var istersen
Kaça bırakırsın?

Ben yakında Spider-Man 2 sipariş edeceğim eğer seviyorsan zamlanmadan ön sipariş verebilirsin
700 lira falandı mezardan dedem çıksa yine oyuna o kadar para veremem.

Mafia deluxede var para vermene gerek yok.
O zaman sana güvenip almıyorum. Definitive'lerin 3'ü de var mı?

Ps plus al rahatına bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı