mMadecassol Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar yurt dışı hesabından Outlast alacağım. Klavye mouse desteklenir mi acaba?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.338 Makaleler 2 Çözümler 40 10 Haziran 2025 #2 Desteklemiyor diye hatırlıyorum, yanlışsa düzeltirler. Artı 0 Eksi
rriens Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 153 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 mMadecassol dedi: Arkadaşlar yurt dışı hesabından Outlast alacağım. Klavye mouse desteklenir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam, bazı oyunlar desteklediğini söylemese bile klavye mouse takınca çalıştığı oluyor ama Outlast için emin değilim açıkçası. Artı 0 Eksi
mMadecassol dedi: Arkadaşlar yurt dışı hesabından Outlast alacağım. Klavye mouse desteklenir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam, bazı oyunlar desteklediğini söylemese bile klavye mouse takınca çalıştığı oluyor ama Outlast için emin değilim açıkçası.
KS KS mMadecassol Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #4 rriens dedi: Hocam, bazı oyunlar desteklediğini söylemese bile klavye mouse takınca çalıştığı oluyor ama Outlast için emin değilim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ya büyük ihtimalle alacağım da oyunu speedrun yapmak icin alacağım PC yok ondan sordum bilen deneyen biri olsa keşke:/ Artı 0 Eksi
rriens dedi: Hocam, bazı oyunlar desteklediğini söylemese bile klavye mouse takınca çalıştığı oluyor ama Outlast için emin değilim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ya büyük ihtimalle alacağım da oyunu speedrun yapmak icin alacağım PC yok ondan sordum bilen deneyen biri olsa keşke:/