mMadecassol Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #11 Collavino dedi: Sıkıntı olmaz. Ben oyun indirirken bazen 1,5 gün açık tutuyorum konsolu. Isınması normal. Bir de benimki fat kasa. Genişletmek için tıkla... Cpt Price dedi: Hiçbir şey olmaz zaten maksimum 300 watt falan güç çekiyor. Genişletmek için tıkla... Lskow dedi: Benimki günlerdir açık uyku modunda. TV açılınca açılıyor bende kapatmıyorum. Genişletmek için tıkla... shokexe dedi: Hocam bu videodaki taktikle 10 dakikada 1M falan kazanırsın 10-20 tanede çarkın olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmamış evet teşekkürler. Bakayim bir senin dediğine teşekkür ederim. shokexe dedi: Hocam bu videodaki taktikle 10 dakikada 1M falan kazanırsın 10-20 tanede çarkın olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bayağı iyiymiş deneyeceğim teşekkürler tekrardan. shokexe dedi: Çok fazla ısınmazsa sorun olacağını zannetmiyorum. Ayrıca Forza'da 1 saatte çok daha kolay para kazanabileceğin mapler var neden AFK mapleri tercih ettin? Genişletmek için tıkla... Başka bildiğin bir map falan var mi acaba bu çalışmadı bende nedense fixlenmis olabilir araştırdım da düzgün bulamadim var mı başka bildiğin. Son düzenleme: 24 Mayıs 2025
Collavino dedi: Sıkıntı olmaz. Ben oyun indirirken bazen 1,5 gün açık tutuyorum konsolu. Isınması normal. Bir de benimki fat kasa. Genişletmek için tıkla... Cpt Price dedi: Hiçbir şey olmaz zaten maksimum 300 watt falan güç çekiyor. Genişletmek için tıkla... Lskow dedi: Benimki günlerdir açık uyku modunda. TV açılınca açılıyor bende kapatmıyorum. Genişletmek için tıkla... shokexe dedi: Hocam bu videodaki taktikle 10 dakikada 1M falan kazanırsın 10-20 tanede çarkın olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmamış evet teşekkürler. Bakayim bir senin dediğine teşekkür ederim. shokexe dedi: Hocam bu videodaki taktikle 10 dakikada 1M falan kazanırsın 10-20 tanede çarkın olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bayağı iyiymiş deneyeceğim teşekkürler tekrardan. shokexe dedi: Çok fazla ısınmazsa sorun olacağını zannetmiyorum. Ayrıca Forza'da 1 saatte çok daha kolay para kazanabileceğin mapler var neden AFK mapleri tercih ettin? Genişletmek için tıkla... Başka bildiğin bir map falan var mi acaba bu çalışmadı bende nedense fixlenmis olabilir araştırdım da düzgün bulamadim var mı başka bildiğin.
shokexe Femtopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #12 mMadecassol dedi: Hiçbir şey olmamış evet teşekkürler. Bakayim bir senin dediğine teşekkür ederim. Bayağı iyiymiş deneyeceğim teşekkürler tekrardan. Başka bildiğin bir map falan var mi acaba bu çalışmadı bende nedense fixlenmis olabilir araştırdım da düzgün bulamadim var mı başka bildiğin. Genişletmek için tıkla... geçen ay denediğimde çalışıyordu seçtiğiniz araçtan dolayı çalışmıyor olabilir mi?
mMadecassol dedi: Hiçbir şey olmamış evet teşekkürler. Bakayim bir senin dediğine teşekkür ederim. Bayağı iyiymiş deneyeceğim teşekkürler tekrardan. Başka bildiğin bir map falan var mi acaba bu çalışmadı bende nedense fixlenmis olabilir araştırdım da düzgün bulamadim var mı başka bildiğin. Genişletmek için tıkla... geçen ay denediğimde çalışıyordu seçtiğiniz araçtan dolayı çalışmıyor olabilir mi?
mMadecassol Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #13 shokexe dedi: Geçen ay denediğimde çalışıyordu seçtiğiniz araçtan dolayı çalışmıyor olabilir mi? D öbürü. Genişletmek için tıkla... shokexe dedi: Geçen ay denediğimde çalışıyordu seçtiğiniz araçtan dolayı çalışmıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Doğru araci seçtim eminim videoya dikkatlice bakarak yaptım çalışmadı anlamadım.
shokexe dedi: Geçen ay denediğimde çalışıyordu seçtiğiniz araçtan dolayı çalışmıyor olabilir mi? D öbürü. Genişletmek için tıkla... shokexe dedi: Geçen ay denediğimde çalışıyordu seçtiğiniz araçtan dolayı çalışmıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Doğru araci seçtim eminim videoya dikkatlice bakarak yaptım çalışmadı anlamadım.