Çözüldü PS5 Valorant VP kodu kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eymen9282

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben PS5 üzerinden Valorant oynuyorum. Riot Games'in kod kullanma sitesi var. İsterseniz atarım o linkide oradan kullansam mobil üzerinden PS5 üzerinde o VP'yi kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba ben PS5 üzerinden Valorant oynuyorum. Riot Games'in kod kullanma sitesi var. İsterseniz atarım o linkide oradan kullansam mobil üzerinden PS5 üzerinde o VP'yi kullanabilir miyim?
PS5'te Valorant VP kodu kullanmak için önce bilgisayardan aktive etmen gerekiyor, sonra PS5'te kullanabilirsin.
PS5'te Valorant VP kodu kullanmak için önce bilgisayardan aktive etmen gerekiyor, sonra PS5'te kullanabilirsin.

Çözüm

Sitesinden öobilden aktive edersem olur mu?
Evet, shop.riotgames.com üzerinden mobil cihazından da VP kodlarını aktive edebilirsin.

Mobil üzerinden bu siteden yapsamda oluyor yani.

Eyvallah hocam.

Evet, mobil cihaz üzerinden shop.riotgames.com sitesinden VP kodlarını aktive edebilirsin. Rica ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı