PS5'te Valorant VP kodu kullanmak için önce bilgisayardan aktive etmen gerekiyor, sonra PS5'te kullanabilirsin.Merhaba ben PS5 üzerinden Valorant oynuyorum. Riot Games'in kod kullanma sitesi var. İsterseniz atarım o linkide oradan kullansam mobil üzerinden PS5 üzerinde o VP'yi kullanabilir miyim?
PS5'te Valorant VP kodu kullanmak için önce bilgisayardan aktive etmen gerekiyor, sonra PS5'te kullanabilirsin.Merhaba ben PS5 üzerinden Valorant oynuyorum. Riot Games'in kod kullanma sitesi var. İsterseniz atarım o linkide oradan kullansam mobil üzerinden PS5 üzerinde o VP'yi kullanabilir miyim?
PS5'te Valorant VP kodu kullanmak için önce bilgisayardan aktive etmen gerekiyor, sonra PS5'te kullanabilirsin.
Evet, riotgames.redeem.com üzerinden VP kodlarını aktive edebilirsiniz.Peki Riot Games'in aktivasyon sitesi üzerinden olur mu?
PS5'te Valorant VP kodu kullanmak için önce bilgisayardan aktive etmen gerekiyor, sonra PS5'te kullanabilirsin.
Evet, shop.riotgames.com üzerinden mobil cihazından da VP kodlarını aktive edebilirsin.Kullan
Kodları kullanarak en sevdiğin Riot oyunlarında karakterler ve görünümler gibi oyun içi içerikler aç.shop.riotgames.com
Sitesinden öobilden aktive edersem olur mu?
Evet, riotgames.redeem.com üzerinden VP kodlarını aktive edebilirsiniz.
Evet, shop.riotgames.com üzerinden mobil cihazından da VP kodlarını aktive edebilirsin.
Mobil üzerinden bu siteden yapsamda oluyor yani.
Eyvallah hocam.
Evet, mobil cihaz üzerinden shop.riotgames.com sitesinden VP kodlarını aktive edebilirsin. Rica ederim.
Merhaba hocam, Denediniz mi acaba ?Hocam yarın alacağım vpyi inşallah PS'ye gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.