PS5 ve 2.ekran için 3000 TL monitör önerisi

Şimdi bir tip yok açıkçası, profilimdeki(1650 Ti) sisteme 2.monitör olacak hem de PS5 için monitör olacak aldığımda. Şimdi 75Hz alsam öyle kaliteli bir model bulamadım, 165Hz alsam Dell var gözüm kapalı alırım fakat 165Hz'i geçtim 120 FPS'e bile ne kadar ulaşacağım hem PC'de hem PS5'te

Monitörü hem sisteminde hem PS5'inde kullanacağın için bu Hz olayından kaçma demek istiyorum ben. Bütçe yetiyorsa her şekilde alınır. Ben kendime 75Hz monitör alsam 165Hz almadım diye pişmanlık yaşarım. 165 Hz alınca pişmanlık yaşamam. En fazla ne olabilir ki?

75Hz/24 inç monitör alacaksan
LG 24MP450-B Monitör baktığın MSI'ya boşuna para dökme.

Ben hala 75Hz monitör almanı mantıksız buluyorum. Bilgisayara bağlantı yapmayacaksan mantıksız oluyor. Yine de kullanıcı sensin. Son karar sana ait. 👍

Monitörü hem sisteminde hem PS5'inde kullanacağın için bu Hz olayından kaçma demek istiyorum ben. Bütçe yetiyorsa her şekilde alınır. Ben kendime 75Hz monitör alsam 165Hz almadım diye pişmanlık yaşarım. 165 Hz alınca pişmanlık yaşamam. En fazla ne olabilir ki?

75Hz/24 inç monitör alacaksan
LG 24MP450-B Monitör baktığın MSI'ya boşuna para dökme.

Ben hala 75Hz monitör almanı mantıksız buluyorum. Bilgisayara bağlantı yapmayacaksan mantıksız oluyor. Yine de kullanıcı sensin. Son karar sana ait. 👍
Doğru söylüyorsunuz, 75hz pişmanlığı yaşanır ama 165hz yaşanmaz. Fuzuli mi diye bir kararsızlığa düştüm ama DELL olan monitörü alacağım, 100 tl fiyatı da düşmüş bu arada. 75hz'ler çok da performanslı değil gibiler 1080p'de. Teşekkürler tekrardan Dell'den devam.

Doğru söylüyorsunuz, 75Hz pişmanlığı yaşanır ama 165Hz yaşanmaz. Fuzuli mi diye bir kararsızlığa düştüm ama Dell olan monitörü alacağım, 100 TL fiyatı da düşmüş bu arada. 75Hz'ler çok da performanslı değil gibiler 1080P'de. Teşekkürler tekrardan Dell'den devam.

Dostum zaten beğenmezsen bile 14 günlük cayma hakkını kullanarak iade eder paranı alırsın. Daha ilk günden anlarsın monitörün duruşunu kurduğunda. 👍

Dostum zaten beğenmezsen bile 14 günlük cayma hakkını kullanarak iade eder paranı alırsın. Daha ilk günden anlarsın monitörün duruşunu kurduğunda. 👍
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum da bazı işlerden ötürü monitör almam ertelendi, bazı konularda denk gelmiştim AOC baya övüyordunuz, AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA şu modeldi sanırım. O zamanlar stokta değildi şimdi gelmiş. Daha mı iyi olur bunu alsam? Dell gibi bir servisi var mıdır herhangi bir ölü piksel çıktığında vb. destek olarak? İtopya da iyi bir site midir hiç alışveriş yapmadım ama.

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum da bazı işlerden ötürü monitör almam ertelendi, bazı konularda denk gelmiştim AOC bayağı övüyordunuz, AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA şu modeldi sanırım. O zamanlar stokta değildi şimdi gelmiş. Daha mı iyi olur bunu alsam? Dell gibi bir servisi var mıdır herhangi bir ölü piksel çıktığında vb. destek olarak? İtopya da iyi bir site midir hiç alışveriş yapmadım ama.

Evet bu baktığın AOC'u sık sık öneriyorum ve öneren arkadaşlarım da forumda mevcut. Çünkü renk olarak gerçekten başarılı. Panel kaliteli. Oyuncular için panelin gecikme değeri düşük. Ayrıca pivot desteği var. USB portları mevcut ve biri hızlı şarj özellikli.
Bütçesinde F/P ürün.
Tek zorluk çekeceğin kısım İtopya olur. Ölü piksel denk gelirse değişim için uğraştırır. Değişim yapmaz ise en az 2 hafta bekletir sonra sen ürünü iade edersin. Gördüğümüz şeyler.
Monitör marka-model ile ilgili sorun yok. Ülkemizde ki satıcılar garip.

Evet bu baktığın AOC'u sık sık öneriyorum ve öneren arkadaşlarım da forumda mevcut. Çünkü renk olarak gerçekten başarılı. Panel kaliteli. Oyuncular için panelin gecikme değeri düşük. Ayrıca pivot desteği var. USB portları mevcut ve biri hızlı şarj özellikli.
Bütçesinde F/P ürün.
Tek zorluk çekeceğin kısım İtopya olur. Ölü piksel denk gelirse değişim için uğraştırır. Değişim yapmaz ise en az 2 hafta bekletir sonra sen ürünü iade edersin. Gördüğümüz şeyler.
Monitör marka-model ile ilgili sorun yok. Ülkemizde ki satıcılar garip.
Hocam ben de servisi vb. düşünerek hem de ekranı büyüttüm ve Dell 27 ince karar verdim, teşekkür ederim yardımların için. Dell beni baya cezbetti :D

Hocam ben de servisi vb. düşünerek hem de ekranı büyüttüm ve Dell 27 ince karar verdim, teşekkür ederim yardımların için. Dell beni bayağı cezbetti :D

AOC, Dell'den üstün yalnız.
Müşteri hizmetleri olarak Dell'in eline çoğu firma su dökemez. Bunu asla tartışmam.
Kötü bir tercih sayılmaz. 24 ve 27 inç modelleri çok şükür kimseyi üzmedi. 👍

AOC, Dell'den üstün yalnız.
Müşteri hizmetleri olarak Dell'in eline çoğu firma su dökemez. Bunu asla tartışmam.
Kötü bir tercih sayılmaz. 24 ve 27 inç modelleri çok şükür kimseyi üzmedi. 👍
Evet hocam üstün de benim için servis de önemli olduğu için cezbetti. Yarın öbür gün sorun yaşamak istemem. İnşallah beni de üzmez :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı