PS5 ve move önerisi

Teachermann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. PS5 Pro önümüzdeki günlerde çıkacak. Ben de bunu fırsat bilip PS5 alacağım. Konsol konusunda çok bir tecrübem yok. Yalnızca PC'ye gelmesi yıllar süren oyunları oynamak için alacağım. Ancak bir de move cihazı ile oyun oynama isteğim var. Birkaç yerde kort tenisi voleybol tarzı oyunlar oynanabildiğini görmüştüm. Ancak şimdi araştırdığımda hiçbir bilgiye rastlayamıyorum. Move PS5 ile senkronize çalışır mı? Ne tür oyunlar oynayabilirim? Move model olarak tek bir cesit mi? Üst modeli var mı? Biraz yardımcı olur musunuz?

Selamlar.. PS5 te move controller çalıştırabilmeniz için kameraya ihtiyacınız var. Kamera kullanabilmek için de ps5 dönüştürücü almanız gerekiyor.. Karar verip almak isterseniz PS VR + Move controller + kamera + PS5 dönüştürücü elimde var. Atıl durumda duruyor.. Meta Quest 3 aldığım için kullanmıyorum.

Selamlar. PS5'te move Controller çalıştırabilmeniz için kameraya ihtiyacınız var. Kamera kullanabilmek için de PS5 dönüştürücü almanız gerekiyor. Karar verip almak isterseniz PS VR + move Controller + kamera + PS5 dönüştürücü elimde var. Atıl durumda duruyor. Meta Quest 3 aldığım için kullanmıyorum.

Move ile nasıl oyunlar oynanıyor hocam. Bu sizde olan set kaç TL toplam. Bu konuları hiç bilmiyorum işime yarar mı verimli kullanıp hakkını verebilir miyim bilmiyorum? Bana biraz yardımcı olur musunuz? Neler yapabilirim neden internette hiç bilgilendirici bir video yok. Varsa bana atarsanız onu da izleyebilirim hiç gocunmam.

Move Controller ve kamera ile ekran üzerinden oynanabilir sanırım..

Hiç denemedim ama PS VR ile Bahsettiğiniz spor oyunları ;

Tüm oyunlar | Resmi PlayStation™Store Türkiye

buradaki oyunların hepsi oynanabiliyor. Bunun yanı sıra Tüm oyunlar | Resmi PlayStation™Store Türkiye bu oyunları da VR ile oynamanız mümkün.

Örneğin Hepsi Bir Arada Spor VR All in one sport
Dream Match Tennis VR Tenis

Bu oyunları Vr yi ps5 e bağlayıp oynarsanız; oyunun içindeymiş gibi oynarsınız..

İlan linkim : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ps5-adaptor-hassecuretrade-1185411263/detay/

7000 TL yazıyor ama 6000 TL ye bırakırım.. PS VR nin yanısıra 2 adet Move Controller (2000 TL) ve PS5 kamera adaptörü (800-1000 TL civarı) dahil. Sorunsuz çalışıyor PS5 te denedim.. Dediğim gibi Meta quest 3 aldığım için işime yaramıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı