PS5 ve PS5 Pro

efe raşbaşı

Centipat
Daha fazla  
PS5 ve PS5 Pro özelliklerine baktım ve kararaız kaldım. Sizce PS5 Pro'nun özellikleri o kadar parayı vermeye değer mi yoksa alınır mı? Bu arada GTA 6'yı da düşünürsek gerçekten kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yerinizde olsam PS5 alirim. GTA VI PC’ye cikacak ilerleyen surecte o zaman oynarsiniz. Eger hemen oynamak istiyorsaniz Pro alabilirsiniz tercih sizin.

Son düzenleme:
Dostum kesinlikle ps5 al uygun fiyata tabiki ben 15 gün kullanılmış aldım sıfır gibiydi zaten çok iyi grafikleri cidden bayıldım ben hayran kalıyorum bazen

Dostum kesinlikle ps5 al uygun fiyata tabiki ben 15 gün kullanılmış aldım sıfır gibiydi zaten çok iyi grafikleri cidden bayıldım ben hayran kalıyorum bazen
oyun fiyatlarına ne diyorsun dostum ? indirimde bile çok pahalı olmuyor mu ? xbox'ı satıp ps5 e geçecektim, vazgeçtim fiyatlar yüzünden. bi sormak istedim.

oyun fiyatlarına ne diyorsun dostum ? indirimde bile çok pahalı olmuyor mu ? xbox'ı satıp ps5 e geçecektim, vazgeçtim fiyatlar yüzünden. bi sormak istedim.
Fiyatlar evet can sıkıcı olabiliyor o yüzden playstation plus almak mantıklı hatta şuan playstation deluxe üyelik yıllığı indirimde 1780 tl alabilirsin ben alicam 150 liraya geliyor aylığı ama ben genede seviyorum valla

evet ben de öyle düşünmüştüm ama yinede pahalı gelmişti. series s kullanıyorum PlayStation 5'e geçme düşüncem vardı işte bu yüzden geçmemiştim şu anlık series s işimi görüyor ama geçip geçmeme konusunda hala Kararsızım özellikle GTA 6 için...

Simdi gta 6 çıktığında büyük bir devrik olucak zaten zaten büyük ihtimal series s kaldırmaz yada kaldırsa bilr kötü gözükür givi geliyor ps5 lazim en kötü hatta imkanın varsa pro al yani ben 28000 liraya aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…