Arkadaşlar merhaba, arada kaldım. PS5 Slim mi alsam, yoksa sistem mi dizsem? Bütçem 30.000₺. Halihazırda elimde GTX1650'lik laptop var. GTA6 faktörü ve sistem yaşlanma payı PS'de de oyun fiyatları beni çok ikilemde bırakıyor.
İkisi ayrı şeyler bence hocam. Birincisi PS5 oyunları bence çok pahalı. İkincisi çoğu hikayeli oyunda Türkçe desteği yok bu birçok kişi için dezavantaj. Yani bende hem sistem var hem PS5 var fakat hiç biri olmasa hangisini alırsın desen sistem alırım derim. Ama biraz senin ne istediğine ve ne beklediğine bağlı. Elindeki laptop işini görüyorsa PS5 tabii ki alabilirsin. Ama bu benim işimi görmüyor diyorsan o zaman ayrı.
3 ay once Tokyo'ya gidip PS5 Pro aldim ve inan eve dondugumde 2 saat oynayip bir daha hic acmadim cihazi. PC varken gereksiz geliyor. Tozlaniyor su anda. GTA 6 icin bekletiyorum. Ben PC derim her turlu.
Adam akilli exclusive oyun da kalmadi zaten her sey PC'ye geliyor artik yavas yavas. Oyunlar da asiri pahali mecbur aylik abonelik satin aliyorsun.