P poyrazdem Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Sizce bunlar mı? Yoksa PlayStation 5 mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 11 Temmuz 2023 #2 Kişisel tercihinize bağlı.
P poyrazdem Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 Mirza Kaplan dedi: Kişisel tercihinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Mirza Kaplan dedi: Kişisel tercihinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 12 Temmuz 2023 #4 poyrazdem dedi: Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Genişletmek için tıkla... Benim tercihim PS4 + Switch OLED olurdu ama PS5 tercih etmek daha uzun ömürlü olabilir.
poyrazdem dedi: Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Genişletmek için tıkla... Benim tercihim PS4 + Switch OLED olurdu ama PS5 tercih etmek daha uzun ömürlü olabilir.
P poyrazdem Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #5 Teşekkür ederim Mirza Kaplan dedi: Benim tercihim PS4 + Switch OLED olurdu ama PS5 tercih etmek daha uzun ömürlü olabilir. Genişletmek için tıkla... Mirza Kaplan dedi: Benim tercihim PS4 + Switch OLED olurdu ama PS5 tercih etmek daha uzun ömürlü olabilir. Genişletmek için tıkla... Playstation 4'te World of Warships tarzı oyunlar da yüksek FPS'te oynanır mı?
Teşekkür ederim Mirza Kaplan dedi: Benim tercihim PS4 + Switch OLED olurdu ama PS5 tercih etmek daha uzun ömürlü olabilir. Genişletmek için tıkla... Mirza Kaplan dedi: Benim tercihim PS4 + Switch OLED olurdu ama PS5 tercih etmek daha uzun ömürlü olabilir. Genişletmek için tıkla... Playstation 4'te World of Warships tarzı oyunlar da yüksek FPS'te oynanır mı?