PS5 vs PC

Peki ya hangi işlemci o ekran kartı için uygundur?

Aslında biraz daha çalışıp bütçemi 40k ya çıkartabilirim o zaman 16 GB alırım RTX 4060 işlemcide alırım yanında şu anki PC de zaten 16 GB RAM var.

Hocam seçtiğiniz işlemci uygun bence. Ryzen 5 5600 de düşünebilirsiniz anakartı Ryzen işlemcilere uygun soketli bir anakartla değiştirerek. 40K civarına çıkarırsanız bütçenizi hiç 4060 Ti 16 GB bakmayın direkt RTX 4070 alabiliyorsunuz o fiyatlara. 2 gün öncesine kadar Vatan Bilgisayar bir hazır sistem satıyordu 36000 TL gibi bir fiyata RTX 4070 SUPER ekran kartı bulunan, şimdi kalmamış. Hazır sistemleri de kovalayabilirsiniz.
RTX 4070 düzeyinde ekran kartı alırsanız eğer 2k monitör kullanmanızı tavsiye ederim, kart 2k çözünürlükte oyun oynatabiliyor.

Örnek bir oyun testi RTX 4070 SUPER:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam seçtiğiniz işlemci uygun bence. Ryzen 5 5600 de düşünebilirsiniz anakartı Ryzen işlemcilere uygun soketli bir anakartla değiştirerek. 40k civarına çıkarırsanız bütçenizi hiç 4060 Ti 16 GB bakmayın direkt RTX 4070 alabiliyorsunuz o fiyatlara. 2 gün öncesine kadar Vatan Bilgisayar bir hazır sistem satıyordu 36000 TL gibi bir fiyata RTX 4070 Super ekran kartı bulunan, şimdi kalmamış. Hazır sistemleri de kovalayabilirsiniz.
RTX 4070 düzeyinde ekran kartı alırsanız eğer 2K monitör kullanmanızı tavsiye ederim, kart 2K çözünürlükte oyun oynatabiliyor.

Örnek bir oyun testi RTX 4070 Super:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

INTEL I5 13400F - RTX 4070 OC 12G - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şöyle bir şey buldum.

4060 Ti R5 5600 PC alırsınız. PS5 oyunları pahalı. Ona göre tercih yapın.

PS5 sever değilim ama o sistemi bana toplayın 20k fiyata, tabii sıfır olmak şartıyla.

Arkadaşlar sistemim RX 570 8gbekran kartı B450M S2H anakart Ryzen 5 2600 işlemci 16 GB RAM bu sistem ile Ark gibi grafikleri olan oyunlar dışındaki oyunları minimum medium oynatıyorum.

Arkadaşlar sistemim RX 570 8gbekran kartı B450M S2H anakart Ryzen 5 2600 işlemci 16 GB RAM bu sistem ile Ark gibi grafikleri olan oyunlar dışındaki oyunları minimum medium oynatıyorum.
O halde yeni bilgisayar alın bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı