PS5 vs Pro vs Slim

Dorare

Decapat
Daha fazla  
PlayStation 5 almayı düşünüyorum ama değer mi değmez mi bilemedim. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Ve hangi modeli önerirsiniz?

Bütçe ile alakalı bir sorunum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Slim her türlü işinizi görür Pro Enhanced oyunları iyi FPS değerleri veriyor fakat yine bazı oyunlarda düşüş yaşanıyor bence PS5 Slim alın 6 çıktığında satıp 6 alırsınız Pro'ya vereceğiniz ekstra ücret ile CD'li oyunlar ve PS Plus Deluxe 12 aylık alırsınız.

Yardımın için teşşekür ederim iyi günler

PlayStation 5 almayı düşünüyorum ama değer mi değmez mi bilemedim. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Ve hangi modeli önerirsiniz?

Bütçe ile alakalı bir sorunum yok.

GTA 6'yı bekliyor ve çıktığında oynamak istiyorsanız sırf bu oyun için bile PS5 Pro öneririm. Tabii ki yurt dışı olarak öneririm. TR fiyatına 60.000 TL verilmez. Kalan oyunlarda da daha iyi grafikler veya daha iyi FPS almak için yine işe yarıyor. GTA 6 oynamayacaksanız, öyle bazı akşamlar konsolu açarım ve 1-2 saat FIFA vs. atarım diyorsanız o zaman düz PS5 alın geçin derim. Hangi kasa PS5 uygunsa onu seçebilirsiniz fat veya Slim çok fark etmez. İkisi de başarılı. Ancak Slim modellerde dik kullanınca ısınıp uyarı verme gibi durumları var. O sebepten FAT kasa özellikle CFI 12 serisi daha başarılı Slim modellerden. Tavsiyem CD'li sürümdür. 4,5 yıl PS5 kullandım, 1 yıldır da PS5 Pro kullanıyorum. Başka sorularınız olursa da alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…