PS5 vs PS4 vs Xbox Series S

Full PS Plus oynayacaksa kesinlikle doyurmaz game Pass gibi yenilenmiyor PlayStation exc getirse PS Plus'a gelmesi 3 yılı buluyor game Pass daha çok yenilenen bir kütüphane ayrıca 1080p 60 TV'e PS5 almak gereksiz masraf olabililir.

Evet bende kütüphanesinin derinliğini bilmiyorum ama PS'nin kütüphanesinden daha iyi olduğunu biliyorum.

Kütüphane'den kastıgın nedir? Abonelik kütüphanesimi Xbox bu konuda PS'den daha fazla oyuna sahip zaten ama oynayacak oyun olmadiktan sonra Türkçe desteği olmadiktan sonra onlarca oyun oyna 1 Sony oyunu etmez. Adam akıllı birkaç oyun vardır Game Pass'te hikayeli olarak. Microsoft Games studios mu?
PlayStation studios (Sony) mu?

Oyun olmadiktan sonra istedigi kadar oyun dolu olsun ne olacak.

Satın alamiyacağı oyunlar için PS5 alsınmı diyorsunuz yani

PS kutuphaneside dolu dolu şu an ne tür ararsan var sırf Game Pass'i övmek için Plus'u gömmeye gerek yok.

Yenilenebilirlik açısından Game Pass'e yakın değil hocam.

Siz sevmiyorsunuz diye o oyunlar kötü olmuyor sadece 2 ayda Stalker 2 indiana jones gibi oyunlar geldi siz koskoca kütüphaneye adamakıllı birkaç oyun vardır diyorsunuz son 3 ayda gelen oyunların arasında bile saatlerinizi gömeceğin adamakıllı dediğiniz oyunlardan var.

Full PS Plus oynayacaksa kesinlikle doyurmaz game Pass gibi yenilenmiyor PlayStation exc getirse PS Plus'a gelmesi 3 yılı buluyor game Pass daha çok yenilenen bir kütüphane ayrıca 1080p 60 TV'e PS5 almak gereksiz masraf olabililir.

Game Pass'te çok oyun olabilir ama 100 oyun var ise 70'i kimseye hitap etmiyor adamakıllı sayılı oyun var Game Pass'in en büyük avantaji Forza ve Call of Duty'dir net.

Game Pass'te çok oyun olabilir ama 100 oyun var ise 70'i kimseye hitap etmiyor adamakıllı sayılı oyun var Game Pass'in en büyük avantaji Forza ve Call of Duty'dir net.

Hala adamakıllı diyorsunuz sana göre kötü olan oyun başkasına göre iyi olabilir gears ve Halo serisini sen sevmezsin başkası sever sen sevmiyorsun diye o oyun çöp olmuyor.

Hala adamakıllı diyorsunuz sana göre kötü olan oyun başkasına göre iyi olabilir gears ve Halo serisini sen sevmezsin başkası sever sen sevmiyorsun diye o oyun çöp olmuyor.

Bu kadar taraflı bakmayın olaya Halo serisinin hastası olan adamakıllı kişiye rastlamadım ama PS'nin bile dişladigi Days Gone oyuncular tarafından el üstünde tutuluyor. Ve bu oyun plus ta mevcut

Xbox cihazı alırsa Xbox Game Pass'e ek 50 100TL'ye.

Ayrıca bu tarz indirimlerde Microsoft Store'da daha çok yaşaniyor.

Bu tarz paketler ucuz fiyatlara düşüyor.

Bu kadar taraflı bakmayın olaya Halo serisinin hastası olan adamakıllı kişiye rastlamadım ama PS'nin bile dişladigi Days Gone oyuncular tarafından el üstünde tutuluyor. Ve bu oyun Plus'ta mevcut.

PS'nın en çok sevilen oyunları hala sattıkları için PS plusa gelmiyor hocam 2019 yılında çıkmış The Last of Us 2 2018 yılında çıkmış Spider-Man 1 oyunları hala daha PS plusa dahil değil sizin de dediğiniz gibi PS'in bile dışladığı ve artık pek satmayan oyunları anca getiriyorlar.

PS kutuphaneside dolu dolu şu an ne tür ararsan var sırf Game Pass'i övmek için Plus'u gömmeye gerek yok.
Üşenmedim girdim baktım 34 sayfalık oyun var, browser oyunu vasatlığındaki oyunları kaldırınca elle tutulur 10 sayfalık oyun anca kalıyor, onlarında büyük çoğunluğu Game Pass'te var.

Burada üyelik konusunda tartışıyoruz Store hakkında değil Mafia'yi aylık oyunlar ile dağıttı PS Plus. Batman ve Assassin's Creed'lerin hepsi zaten Plus'ta var neden millet alma gereği duysun ki.

Burada üyelik konusunda tartışıyoruz Store hakkında değil Mafia'yi aylık oyunlar ile dağıttı PS Plus Batman ve Assassin's Creed'lerin hepsi zaten Plus'ta var neden millet alma gereği duysun ki.

Konuyu okumadan cevap veriyorsunuz bir de hocam arkadaş 50 - 100 liraya düşen oyunları alabileceğinden bahsetmiş konuda ayrıca Batman Arkham night sadece PS Plus kütüphanesine dahil bilmeden konuşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…