Burayı okuyup cevaplarsanız sevinirim.
Arkadaş için alacağız. Kendisi 2,5 hadi taş çatlasın 3 sene kullanacak. Yani öyle 5 6 sene kullanma işi yok. Konsolu kullanacağı TV'de 1080p 60Hz. Yani 2 ya da 4K oynayamaz. 1080p 60FPS oynayacak. Genelde Online'den ziyade hikayeli oyunları seviyor, Sony exclusivelerin hiçbirini oynamadı seviyor ama gidip de 30FPS kasarak oynayacaksam oynamayayim mantığında. Sony cihazı alırsa full PS Plus'dan oynayacak, Xbox cihazı alırsa Xbox Game Pass'e ek 50 100TL'ye adamakıllı oyun bulursa onu alır o kadar. Sizce bu durumda 2,5 3 sene için hangisi alınmalı? Fiyatlar şu şekilde.
1)tek kol PS5 17 18bin TL.
2)tek kol PS4 10 11bin TL.
3)tek kol Series S 10 11bin.
Siz alacak olsanız nasıl sıralardınız?
Evet bende kütüphanesinin derinliğini bilmiyorum ama PS'nin kütüphanesinden daha iyi olduğunu biliyorum.
Oyun olmadiktan sonra istedigi kadar oyun dolu olsun ne olacak.
PS kutuphaneside dolu dolu şu an ne tür ararsan var sırf Game Pass'i övmek için Plus'u gömmeye gerek yok.
Kütüphane'den kastıgın nedir? Abonelik kütüphanesimi Xbox bu konuda PS'den daha fazla oyuna sahip zaten ama oynayacak oyun olmadiktan sonra Türkçe desteği olmadiktan sonra onlarca oyun oyna 1 Sony oyunu etmez. Adamakıllı birkaç oyun vardır Game Pass'te hikayeli olarak. Microsoft Games studios mu?
PlayStation studios (Sony) mu?
Full PS Plus oynayacaksa kesinlikle doyurmaz game Pass gibi yenilenmiyor PlayStation exc getirse PS Plus'a gelmesi 3 yılı buluyor game Pass daha çok yenilenen bir kütüphane ayrıca 1080p 60 TV'e PS5 almak gereksiz masraf olabililir.
Game Pass'te çok oyun olabilir ama 100 oyun var ise 70'i kimseye hitap etmiyor adamakıllı sayılı oyun var Game Pass'in en büyük avantaji Forza ve Call of Duty'dir net.
Hala adamakıllı diyorsunuz sana göre kötü olan oyun başkasına göre iyi olabilir gears ve Halo serisini sen sevmezsin başkası sever sen sevmiyorsun diye o oyun çöp olmuyor.
Xbox cihazı alırsa Xbox Game Pass'e ek 50 100TL'ye.
Bu kadar taraflı bakmayın olaya Halo serisinin hastası olan adamakıllı kişiye rastlamadım ama PS'nin bile dişladigi Days Gone oyuncular tarafından el üstünde tutuluyor. Ve bu oyun Plus'ta mevcut.
Üşenmedim girdim baktım 34 sayfalık oyun var, browser oyunu vasatlığındaki oyunları kaldırınca elle tutulur 10 sayfalık oyun anca kalıyor, onlarında büyük çoğunluğu Game Pass'te var.PS kutuphaneside dolu dolu şu an ne tür ararsan var sırf Game Pass'i övmek için Plus'u gömmeye gerek yok.
Ayrıca bu tarz indirimlerde Microsoft Store'da daha çok yaşaniyor.
Assassin's Creed Üçlü Paket: Black Flag, Unity, Syndicate ürününü satın al | Xbox
Assassin's Creed 4 Black Flag Karayipler, 1715. Korsanlığın Altın Çağında geçen hakikaten müthiş olayları tekrar yaşa. Assassin's Creed Unity Paris, 1789. Karmaşa ve şiddetle şekillenen Fransız Devriminde despotluğa ve zulme baş kaldır. Assassin's Creed Syndicate Londra, 1868. İşçi sınıfı...www.xbox.comMafia: Trilogy ürününü satın al | Xbox
Amerika'daki yasadışı aktivitenin üç çağını kapsayan vahşi organize suç dünyasına gömülün. Büyük beğeni toplayan orijinal Mafia'nın sıfırdan oluşturulan, sadık kalınarak yeniden kurgulanmış sürümü dahil olmak üzere Mafia serisindeki üç suç dramasının tümünü ilk defa harika 4K ve Ultra HD'de...www.xbox.comBatman: Arkham Collection ürününü satın al | Xbox
Batman: Arkham Collection, Rocksteady'nin Arkham Üçlemesini ve daha sonra yayınlanmış tüm içeriklerini de içeren nihai sürümlerini eksiksiz ve tek bir koleksiyonda sizlere sunuyor.www.xbox.com
Bu tarz paketler ucuz fiyatlara düşüyor.
Burada üyelik konusunda tartışıyoruz Store hakkında değil Mafia'yi aylık oyunlar ile dağıttı PS Plus Batman ve Assassin's Creed'lerin hepsi zaten Plus'ta var neden millet alma gereği duysun ki.