Xbox bı yerini yırtsa Yanından bile geçemez.Sürekli indirim alan oyunu neden asıl fiyattan alasinki PS'yi gömmek için elinden geleni yapmaya devam et Xbox böyle bir oyun cikarsinda ne kadar fiyat koyacak görelim tabii çıkarabilirse.
Xbox bir yerini yırtsa yanından bile geçemez.
Ya siz şu cümleleri kuruyorsunuz ben fanboy oluyorum komiksiniz.
Doğruları söylüyorum kimsenin zoruna gitmesin Xbox'da kullandım zamanın da PS tarafında aydınlanma yaşadım çevremdeki kişilerde aynı şekilde.
Ben PS güzeldir kötüdür tartışması yapmiyorum burada bütçesi olan adama göre PS Xbox'dan daha iyidir ama konu sahibinin arkadaşının bütçesi o oyuna 1500 2000 verecek kadar yok siz bunu anlamiyorsunuz PS bana göre cok güzel ooo o zaman herkese PS öneririm diye bir kafa yok zar zor para biriktirerek konsol alacak kişiye bir de gel 1500 2000 lira bu oyuna ver üstüne üstlük her ay 300 lira bu PS plusa ver diyorsunuz babasına zar zor konsol aldırtmış cocuğa git babana şu oyunada 1500 lira ver de diyorsunuz olay kişinin şartlarına göre ne kadar iyi olacağı.
Doğruları söylüyorum kimsenin zoruna gitmesin Xbox'da kullandım zamanın da PS tarafında aydınlanma yaşadım çevremdeki kişilerde aynı şekilde.
Konu zaten buraya geldi bir şekilde ama sizde anlamıyorsunuz e zaten konsolu aldın mı her türlü illa para gidecek Xbox dada PS de de babası laf ediyor sa gitsin PC alsın direk crack oynasın her şeyi ne gerek var. Bana göre demiyorum alacak kişide özel oyunlari sevdiğini belirtmiş bu da = PS oluyor. Bir de artık bırakın bende vermem bir oyuna 1500 1000 TL falan filan indirimde alacak oyunu ya da PS plusa geldiği zaman oradan bitirecek. En azından eli yüzü düzgün oyun görecek. Ztn Xbox oyunları da PS'ye geliyor Xbox'un anlamı kalmadı.
E zaten konsolu aldın mı her türlü illa para gidecek Xbox dada PS de de babası laf ediyor sa gitsin PC alsın direk crack oynasın her şeyi ne gerek var.
Zaten indirim fiyatları 1500 1000 TL artık hocam yapacak bir şey yok ülke ekonomisi PS plusa 1 yıla falan gelse yine tamam diyeceğim ama orayada 3 yıla geliyor en az bu şartlarda bir oyunu sevsende oynayamadığın sürece pek bir şey değişmez.
Hocam game Pass uzun süre götürecek bir kütüphaneye sahip onca firmaya sahip Xbox her 3-4 ayda bir oyun cıkartiyor zaten 3. parti firmalarlada anlaşma yapiyorlar o oyunlar Game Pass'e geliyor EA Play'e EA oyunları geliyor hep oynayacak bir oyun buluyorsun yani PS Plus'da öyle değil.
Xbox tarafını bilmem ama PS de öyle bir oyunu bitirince insanlar oyunu direk bırakmıyor dibine kadar oynuyor.
5000 saat Rise of the Tomb Raider.
12000 saat Uncharted 4 oynayan.
8000 saat The Last of Us Remastered.
2000 saat part 2.
5000 saat ghost of tsuhima oynayan gördüm.
Tabii birazcık uçuk değerler ama gene de insanlar en azından bir 100 saat oynuyor.