PS5 vs PS4 vs Xbox Series S

Tam tersine insanlar sevdiği için oynuyor.

Tabii birazcık uçuk değerler ama gene de insanlar en azından bir 100 saat oynuyor.

Hocam bence de birazçık ya 12000 saat Uncharted 4 nedir bu oyun 15 saate bitiyor.

Tam tersine insanlar sevdiği için oynuyor.

25 - 30 saatlik bir oyunu 50 saat oynamaktan bahsetsen tamam derim ama 100 saat demek aynı oyunu 4 kere bitirmek demek çok abartı bir rakam.

Son düzenleme:

PS Plus'ta Ubisoft oyunları var aynı EA gibi.

RDR 2 yi hikaye bitmesine rağmen oynayan CS 2 yi binlerce saatler oynayan oyunsuzluktanmi oynuyor sence yoksa oyunu sevdiğinden mi?

S

Saydığın oyunların hepsini bitirdim. Ghost of Tsushima hariç hepsinin suyunu çıkarsan görmedik yer bırakmasan 100 saat etmiyor. Ucuz manipülasyon.

PS Plus'ta Ubisoft oyunları var aynı EA gibi.

Ubisoft oyunlarının birçoğu gamepass ede dahil ayrıca Ubisoft+ alarak 1 ayda bitirebilirseniz 3000 liralık Ubisoft oyunu 300 liraya getirebilirsiniz Xbox'da.

RDR 2'yi hikaye bitmesine rağmen oynayan CS 2'yi binlerce saatler oynayan oyunsuzluktanmi oynuyor sence yoksa oyunu sevdiğinden mi?

C2 rekabetçi bir oyun CS2 örneği verilemez ayrıca RDR 2 de açık dünya olan bir oyun oda oynanabilir The Last of Us 2 gibi oyunlar dümdüz hikaye oyunu 100 saat oynamanın hiçbir manası yok ha bunu 4 yılda her yıl bitirerek yaptıysan tamam ama kısa sürede 100 saat oynamanın hiçbir manası yok.

O zaman EA örneğini vermenin bir lüzumu yok EA oyunlari PS de güzel indirime giriyor onu geçtim EA Play direk indirime giriyor 40 TL'ye alır içindeki oyunları bitiririm rahatlıkla. Plus kütüphaneden artı olarak her ay oyun dağıtıyor bu ay It Takes Two gibi bir oyun verdi zamanında GoW Uncharted gibi exclusive oyunlara 1 kuruş vermedim oradan aldim.

Hocam bence de birazçık ya 12000 saat Uncharted 4 nedir bu oyun 15 saate bitiyor.

25 - 30 saatlik bir oyunu 50 saat oynamaktan bahsetsen tamam derim ama 100 saat demek aynı oyunu 4 kere bitirmek demek çok abartı bir rakam.
Uncharted 4 de online da varya hani hocam?

S

Saydığın oyunların hepsini bitirdim. Ghost of Tsushima hariç hepsinin suyunu çıkarsan görmedik yer bırakmasan 100 saat etmiyor. Ucuz manipülasyon.
Ztn etmiyor biraz süre geçtikten sonra tekrar başlanıyor oyunun güzelliği ile.

O zaman EA örneğini vermenin bir lüzumu yok EA oyunlari PS de güzel indirime giriyor onu geçtim EA Play direk indirime giriyor 40 TL'ye alır içindeki oyunları bitiririm rahatlıkla.

Ben kütüphanelerden bahsediyorum sen gene satın almaktan indirimden bahsediyorsun.

Uncharted 4 de Online da var ya hani hocam?

Hikaye modu geldi Uncharted 4 deyince aklıma haklısınız.

Tlou part 2'de de no return var. Ömür boyu oyna.

Ben kütüphanelerden bahsediyorum sen gene satın almaktan indirimden bahsediyorsun.

Hikaye modu geldi Uncharted 4 deyince aklıma haklısınız.

Arkadaşim okuma anlamada bir sıkıntı var galiba Game Pass'te EA kütüphanesi var dedin bende Ubisoft dedim sonra da 300'e alır oynarım dedin bende EA ya böyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…