PS5 vs PS5 Pro

*PoCuK*

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. PS5 Slim alma imkanım var şu an alabilirim. GTA 6 için alacağım. Tek isteğim herhangi bir modda GTA'da 60 FPS alabilmek. Grafikler pek umurumda değil yeter ki bir şekilde 60 FPS oynayabileyim. Eğer Pro'da 60 FPS normal PS5 de 30 FPS olacaksa muhtemelen çok pişman olacağım Pro almadığım için. Ama Pro alacak durumum da yok. Sizin bir yorumunuz var mı sizce GTA 6 normal versiyonunda ve Pro versiyonunda kaç FPS verir? Pro mu almalıyım, Slim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçe yoksa Slim al geç, varsa tabii kesinlikle Pro almalısın.

Hocam Pro'da 30 FPS olabilir ama çok daha iyi grafiklerle ve sabit 30FPS olur olursa da bütçe varsa Pro al bence.

Dostum slim'in 60 FPS vermesine ihtimal vermiyorum şahsen. O kadar kalabalık bir dünyada 60 FPS slim modeli için imkansız. Pro modeli 60 FPS açacaktır büyük ihtimalle. Yani geleceğe yatırım yapmak istiyorsanız Pro öneririm.

Ps 5 slimi babam alacak ben ödemeyeceğim ama pro almasını istersem almayacağından adım gibi eminim o zaman pro için 35-40k kendim biriktirmem gerekecek. Şu GTA 6 nın hangi konsolda kaç fps çalışacağı bi resmi olarak açıklansa sırf 60 fps oynamak için pro alırım ama slim versiyonu da en azından performans modunda 60 fps verecekse ben slimle devam ederim. Bi tahmininiz var mı fps modlarına yönelik?

Tahminimce PS5 Pro 60 FPS vere bilir fakat ikisi de 30 FPS verecek olsa bile Pro doğal olarak daha stabil performans ve iyi grafik verecektir. PS5 Pro slim'den her türlü daha iyi çalıştırır oyunu.

Pro modelinin 60 FPS vereceği muamma. RDR2 hem PS4 hem de PRO da 30 FPS veriyor. Belki PRO için performans modunda 60 verilebilir. Bütçen yetiyorsa elbet PRO al ama zorlanacaksan Slim kafi olur diye düşünüyorum.

O zaman ben şu an imkanım varken slim alayım, pro almam en az 3 ayımı alacak çünkü. İlerleyen tarihlerde oyunun çıkmasına birkaç ay kala hangi konsolda kaç fps alacağımızı resmi olarak öğreniriz diye düşünüyorum. 1 sene içerisinde hem maddi durumum daha iyi olur hem de elimdeki slim cihazı satıp üstüne birikimimi ekleyip pro alabilirim. Şu an en sağlıklı seçenek bu gibi duruyor. Hem pro cihazı da körü körüne almamış olurum çünkü iki cihazda da 30 fps alacaksam slimde oynamayı tercih ederim. fiyatından dolayı.Evet proda daha canlı ve güzel durur ama ben genel olarak fpsye grafikten daha çok önem veren birisiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…