PS5 vs PS5 Slim vs Xbox X

Blackshark0709

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu üç konsoldan birini alacağım. Genelde FIFA oynarım. Laptopum var 3050 iş görüyor, ikinci el bakıyorum uyguna gelsin diye. Aynı fiyat bandında hepsi hangisini tercih etmeliyim? Öyle GoW falan çok oynamam. PS kolu çok hoşuma gidiyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar varsa Series X'e gerek yok derim ama PS tarafındada exclusive oynamayacakmışsınız. Tabii ben yine PS5 Slim derim.

Bilgisayar varsa Series X'e gerek yok derim ama PS tarafındada exclusive oynamayacakmışsınız. Tabii ben yine PS5 Slim derim.
Hocam çok uyguna xbox series s denk getirdim üzmez herhalde bütçe de paya arttı 3 4 kol bile alabilirim fifa 25 drop vs yemem herhalde

Hocam çok uyguna Xbox Series S denk getirdim üzmez herhalde bütçe de paya arttı 3 4 kol bile alabilirim FIFA 25 drop vs yemem herhalde

Yemezsiniz işinizi görür. Ancak GTA 6 gibi oyunları da oynama planınız varsa Series S yerine Series X bakabilirsiniz. Anladığım kadarıyla Sony oyunlarına ilginiz yok. İlginiz varsa PS5 alın yoksa Series X alın. Game Pass kütüphanesinde iyi kötü oyun oynatacak bir laptopunuz var o sebepten PS5 almanız daha mantıklı olur özel oyunları için.

Hocam aldım şimdi series s aldım çok daha ekonomik oldu ps4 pro dan daha iyi sanırım değil mi

Hocam aldım şimdi series s aldım çok daha ekonomik oldu ps4 pro dan daha iyi sanırım değil mi
Evet daha iyi hocam hayırlı olsun. PS4 Pro, fosil eski nesil bir konsol. Gerek SSD'si gerek güncel oyun desteği olması, gerekse 60FPS ve 120FPS'lere çıkabiliyor olması ve aynı zamanda çok da sessiz olması ile süpürge sesli Pro ile kıyaslanamaz bile.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…