Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.236 Makaleler 3 Çözümler 13 10 Temmuz 2021 #11 Ne olarak alacağına bağlı. Daha doğrusu beklentilerine bağlı. Ben hep bir PlayStation'um olsun istemiştim, ve en sonunda oldu. Gayet memnunum. Oyun fiyatları dışında.
Ne olarak alacağına bağlı. Daha doğrusu beklentilerine bağlı. Ben hep bir PlayStation'um olsun istemiştim, ve en sonunda oldu. Gayet memnunum. Oyun fiyatları dışında.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 10 Temmuz 2021 #12 Oynamak istediğiniz oyunlara göre karar verin. PS oyunları ilginizi çekiyorsa PS5 alın derim.
H HSM Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #13 Aynen öyle seçeneği oyunlar karar verdirmeli İçten anlatmış Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aynen öyle seçeneği oyunlar karar verdirmeli İçten anlatmış Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et