PS5 vs Xbox Series S

Bütçen ne ki fazladan 10 12K diyosun.

Series S o zaman daha iyidir içndeki tarsyici ile PC de yapilan şeyleride yaparsın subat indirinleri ile kendinize Spider-Man 2 parasının yarısına 4,5 oyun alabilirsiniz Cyberpunk 400 TL, Witcher 3 50, 60TL falan olması lazım lego oyunları ilginizi çekerse 21 TL, GTA 5 200 TL, FC24 480 TL falan, RDR2 150 veya 180 TL yani gayet uygun fiyatları bu zamanda. Hem ucuza oyun oynarsınız hem de az bütçe ile yuksek performans alabilirsiniz. Şahsen 8 ay Series S kullandım performans olarak sorun çıkarmamıştı.

Çünkü Forza Horizon serisi daha çok hoşuma gidiyor. Ama bence de şu an Series S daha mantıklı. Çünkü gerçekten Xbox patladı gibi. Bende Series S var. Xbox desteğini kesince satmayı düşünüyorum. Gerçekten de çoğu forumda gördüm bunları. Kendim de konsoldan az çok şüphelenmeye başladım Fakat Xbox'dan kolay kolay vazgeçmem. Çünkü 2 yılda bir yönetici değişiyor. Bence Microsoft bunu düzeltebilir. Fakat bu konuları açanlara bakınca çoğunu PlayStation fanları açmış. O durum beni şüphelendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…