PS5 vs. Xbox Series X

PS5 der kaçarım.

Peki bunu anladım 120 FPS Alman'ın konsolla Alakası yok değil mi televizyon 120Hz olmazsa ve oyun 120FPS desteklemiyorsa alamıyorsun değil mi 120 FPS.

Peki bunu anladım 120 FPS Alman'ın konsolla Alakası yok değil mi televizyon 120Hz olmazsa ve oyun 120FPS desteklemiyorsa alamıyorsun değil mi 120 FPS.
Konsol 120 FPS verebilecek güce sahip. Lakin televizyonunuz veya monitörünüz 120hz destekli değilse konsol üzerinden 120hz özelliğini açamazsınız.

Bildiğim kadarıyla o televizyonlarda oyun modu var. Yani gecikmeyi düşüren, yenileme hızını arttıran bir mod var. 120hz desteği olması lazım o televizyonda. Benim televizyon ve monitörler hakkında fazla bir bilgim yok açıkcası. Televizyon önerisi için ayrı bir konu açmanız hem site kuralları gereği hemde daha fazla bilgilenmeniz için daha iyi olur.

Anladım teşekkür ederim.

Konsol olarak değil de oyun olarak farklar var. PS5 önde ama Xbox'a da güzel oyunlar bence bu sefer.

Tercih tamemen size kalmış, PS özel oyunlarına takıntım yok, 3. parti oyunları oynayacağım , GamePass istiyorum diyorsanız Xbox Series X. PS özel oyunlarını seviyorum, GamePass umrumda değil diyorsanız Playstation (Playstation ile de 3. parti oyunları çok güzel oynarsınız).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…