PS5 vs Xbox X

Keremzxd

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba değerli forum kullanıcıları. Yurt dışından konson getireceğim, fakat hangisini almalıyım bilemedim yardım lazım. Gaming PC almayı düşünmüyorum. MacBook kullanıyorum ve ders, dizi vs için bütün işlerimi görüyor. Oyun eksikliğini kapamak için de konsol lazım. İlk defa konsol sahibi olacağım. PS exc oyunlarını hiç oynamadım. Ama gördüğüm okuduğum araştırdığım kadarıyla hiç ilgimi çekmedi. Fakat DualSense bayağı meraklandırdı benı. Elim küçük, PS5 kolu bayağı rahatsız ediyor deneyimlediğim kadarı ile. Oyunlar pahalı bir oyuna 3K falan veremeyeceğim. Xbox Pass oyunları gayet yetiyor gibi bana, ayrıca RDR GTA Witcher falan oynayacağım. Ve diğer oyunlar bayağı ucuz. Arkadaş ekibim de Game Pass var. CoD, BF, Forza bayılırım oynamaya. Ama aklımı çelen şey kontrolcü. O titreşim efekti cidden çok mu iyi? Ayrıca exc oyunlar oynanmalı mı? Bir yardım lazm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Exc oyunları araştırın.
Game Pass olarak Xbox önde.
Mediamarkta gidin tehşir konsolları deneyin.

Bu süreçte en mantıklı tercih net Xbox dur. Bizleri düşünmeyen bir firmaya oyun başı 3-4K para bayılmak hiç etik değil. PS5 de 3 oyun fiyatına Series S alıyorsunuz öyle düşünün.

Sizin isteklerinize göre Xbox Series X daha iyi bir tercih olur. Game Pass ile uzun süre kullanırsınız.

Yakın zamanda 12 bine series x aldım ve öneririm. En önemlisi de oyun fiyatları.

PS’de 1000₺ olan oyun Xbox’da 85 mesela.

PC alamazsan PS5 Xbox'in piyasa değeri kalmadı adamlar kendi oyunlarını PS5'e getiriyor Game Pass avantaj olsa da ulkemizde Microsoft böyle bakmıyor amaçları Cloud üzerinden yahut her cihazdan kullanıcıları Game Pass uyesi yapmak daha casual kitle için işler yapıyorlar.

İstedikleri kadar getirsin maksat daha ucuza eğlenmek ise net Xbox.

Şu yazdığın kriterlere baktığımız zaman Series X almak senin için daha ideal duruyor.

PS5 ve Series X'i yurt dışında kullanan birisi için PS5 daha önde. Çünkü oyun fiyatları aynı. Ama ülkemizde PS5 oyun fiyatları sürekli artıyor.

Kendine sorman gereken soru şu; Ben PS5 oyunlarına bu kadar para vermek istiyor muyum ? Ve Exc oyunları benim için çok önemli mi ?

Yukarıda ben 3k paraları veremem demişsin. COD, Forza vs oyunları da çıktığı ilk günden arkadaşların ile oynamak için Game Pass var.

Yapman gereken belli.

Hocam vallahi oyle de God of War, Ghost of Tsushima falan ağır ilgimi çekmeye başladı. PS Plus'ta da olduğunu gördüm. Diğer oyunlar falan da Game Pass'le aynı. Sadece Forza bayağı çeliyor aklımı çünkü PS tarafında öyle bir oyun yok. Gran Turismo7 yine indirime girerse bir 1000TL falan verebilirim sanırsam. Bu arada CoD gibi oyunlar falan pste var mı bildiğiniz? CoD serisi fazla pahalı ama 5-6 saat için de o gamepasstekileri alır mıyım bilmiyorum. Eski Modern Warfare'leri falan yedim süpürdüm. Eski teneke bilgisayarıma crackli indirmiştim o zamanlar. O tat çok farklı yeni olanlarda öyle bir şey göremedim vallahi. Ayrıca babam getirecek yurt dışından. Xbox X dediğim zaman da anlar mı bilmiorum. PS5 der geçerim herhalde.

Eğer aklın PS5 oyunlarında kalacaksa PS5 al. Ama sen o paraları veremem dediğin için Series X önerdim. PS5'i alırsın PS Plus ile PS5 oyunlarını oynarsın. Xbox fiyat olarak avantajlı. PS de Cod benzeri oyun var mı hiç bilmiyorum. EAPlay ile Battlefield serisini oynarsın. Ayrıca Xbox X diye bir şey yok. Series X ve Series S var. Xbox X denildiği zaman eski konsol olan One X ile karıştırabilirsin.

Dediğim gibi pahalı oyunları almam, PS Plus bana yeter, PS5 Exc. oyunları ile de gayet keyif alırım diyorsan PS5 al.
Ucuz oyunlar ve ilk günden Game Pass'e gelecek oyunları oynarım diyorsan da Xbox Series X al.

PS5 kolu elimi rahatsız ediyor demişsin. Bunu da düşün, iyi karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…