PS5 vs Xbox

recep5334

Megapat
Arkadaşlar merhaba. En son PS1 almıştım. Sonrasında hep PC devam ettim. Konsollar hakkında pek bir şey bilmiyorum. Şimdi 65 ekran TV alınca bir tanede konsol almak istiyorum. TV karşısında koltukta rahat oynamak için hangisi benim için daha iyi? Genelde Online oyun oynayan birisiyim Warzone, BF gibi. FC 25 de alacağım. İşte Sony'nin özel oyunu cıkacak falan fazla bir ilgim yok. PC olarak da 3080'li bir PC mevcut, benim için en iyi konsol seçeneği olur.

Vallahi hocam ileride hiçbir şekilde PS oyunu oynamam Dualsense özellikleri ilgimi çekmiyor diyorsanız Xbox alın oyun fiyatları ucuz ama cihaz pahalı. Ama bence para sorunu yoksa PS alın zaten 2 3 oyun oynayacaksanız çok fark etmiyor en azından Gta falan oynamak istersiniz günün birinde fikriniz değişir elinizin altında bulunsun Xbox'un bilgisayardan farkı yok çünkü.

Aynı ikilemde kaldım. Şuan iyi ki PS5 almışım diyorum. Xboxta oynayacağım oyunları pc de oynuyorum. Fiyat olarak ps5 yüksek ancak kesinlikle ps5 alın derim.

Merhaba, aynı bende senin gibiyim şu an, yeni TV aldık ve bende bir tane konsol almayı düşünüyorum. Aklımdan Xbox almak geçiyor, oyunların uygun olması ve Steam kütüphanesinin Xbox'a gelmesi gibi bir ihtimal de olduğu için ben Xbox almayı düşünüyorum. PS exclusive oyunlara meraklıysan PS al ama bence Xbox daha kullanışlı ve daha iyi bu benim öznel yorumum.
Sana önerim daha çok kullanıcı yorumlarına ve incelemelere bak öyle karar ver.

Ayrıca iki kontrolcüyüde kullanan biri olarak. Dualsense çok daha başarılı. Call of duty harici pc yi açmıyorum. Psn kardeşliği diye bir konu da var. Arkadaşımın üyeliğinden tüm deluxe oyunlarını oynuyorum.

Sony'nin ülkeden apar topar kaçmasından sonra PS almak bana biraz saçma geliyor. Fiyatları artık İngiltere belirliyor ve kur olarak Pound baz alınıyor diye söylenti var. Seçim sizin.

Kesinlikle xbox al o ps oyun fiyatları ile oyun alamaz duruma düsersin. Ps nin tek avantajı exclusive oyunlar siz onunla ilgilenmediğiniz için kesinlikle xbox almalısınız. Ama sonra canınız çeker sony oyunları falan orasını bilemem.

Herkese teşekkürler Xbox almaya karar verdim şimdiye kadar neredeyse hikayeli oyun oynamadım bile oynamak istesem de ilk Game pes oyunlar bana yeteceğini düşünüyorum genelde Online oyunlar ve FIFA oynayacağım için Xbox en iyi tercih gibi.

Ama şu an resmi satış yok galiba Xbox Series X alacağım ithalatçı garantili almamın bir zararı olur mu?

Güvenilir firma tercih edin. Sarı siteden alacaksanız eğer, yıl olarak uzun süredir platformda bulunan ve puan ortalaması yüksek mağazaları seçin. Series X kullanıyorum bir sorunuz olursa etiketleyebilirsiniz.

Xbox tavsiye ederim kesinlikle. Series s kullanıyorum aşırı derecede memnunum. On numara cihaz. GTA 6 yı nasıl açacak bakalım PS özel oyunları için daha sonra ps4 te alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…