PS5 vs XBOX

Sparkyy

Hectopat
Daha fazla  
Bu yaz kuzenlerimle ortak konsol alacağız. Hangi platformdan alsak diye kararsızız açıkcası. PS5'in özel oyunlarından dolayı PS5'e daha yatkınız lakin oyunların çoğu İngilizce olduğundan oyundan bir şey anlamayacağız, bu da bizi XBOX almayı düşündüren kısım. XBOX'ı almayı düşündüren taraf ise Gamepass kısmı. Kararsızız açıkcası, genelde Fifa vs. oynarız diye düşünüyorum. Ara sıra başka oyunlarda oynanır ama Fifa ağırlıklı olur. Düşüncelerinizi bekliyorum.

PS tarafındaki özel oyunların bazılarının tr alt yazısı veya dublajı mevcut oluyor.
Gamepass'i hiç katmadan sadece oyun fiyatları bile xbox'ın tercih edilmesine sebep olabiliyor. Özel oyun takıntısı yoksa xbox daha mantıklı. Özel oyunlar olmazsa olmaz ise ozaman zaten başka seçenek yok ps veya pc şart.

Bu yaz kuzenlerimle ortak konsol alacağız. Hangi platformdan alsak diye kararsızız açıkcası. PS5'in özel oyunlarından dolayı PS5'e daha yatkınız lakin oyunların çoğu İngilizce olduğundan oyundan bir şey anlamayacağız, bu da bizi XBOX almayı düşündüren kısım. XBOX'ı almayı düşündüren taraf ise Gamepass kısmı. Kararsızız açıkcası, genelde Fifa vs. oynarız diye düşünüyorum. Ara sıra başka oyunlarda oynanır ama Fifa ağırlıklı olur. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Series S kullanıyorum, kuzenimle beraber aldık. Gayet memnunuz. Tek eksi yönü takacağınız kulaklık falan xboxa uyumlu olması lazım hepsini kabul etmiyor. Ps'de o olay güzel. Game Pass konusunda bakarsak Ps'nin bence şansı yok. Xbox daha uygun ve avantajlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı