PS5 Wi-Fi bağlantısı kopuyor

kedinil

Attopat
Daha fazla  
PS5 internet sorunu, yardım. Wi-Fi'ya bile baglanmıyor aglicam. Yeni aldık sürekli kopuyor. Son çare modemi değiştirmek galiba. Bu sorunu temmeli çözebilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 internet sorunu, yardım. Wi-Fi'ya bile baglanmıyor aglicam. Yeni aldık sürekli kopuyor. Son çare modemi değiştirmek galiba. Bu sorunu temmeli çözebilen var mı?

Bende hiç olmuyor ama 5G'ye bağlayınca olmuştu bir kere modemi fişten çekip 5-10 dk bekledim çözüldü sonra.

Bende hiç olmuyor ama 5G'ye bağlayınca olmuştu bir kere modemi fişten çekip 5-10 dk bekledim çözüldü sonra.
Onu yapıyorum max 3 saat felan kurtario yada 2 internetten baktım neredeyse alanların yarısı bu sorunu yasio aglicam artık her şeyi denedim yeni modem almak son xare

Onu yapıyorum max 3 saat felan kurtario yada 2 internetten baktım neredeyse alanların yarısı bu sorunu yasio aglicam artık her şeyi denedim yeni modem almak son xare
DNS ayarlarını değiştirmeyi dene YouTube de videosu vardı

Denedim tabii ki ama Max 10 dk götürüyo oda çok yavaş kopuyor direkt.
Varsa garantiye götürün arada çok duvar var mı belki ondan kesikiyordur yakın mi modeme yada dediğiniz gibi yeni modemde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…