uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 Oyunda iki grafik modu seçilebiliyor çok çok yeni bir oyunda değil acaba iki grafik moduda 60 FPS mi yoksa görsele önem ver yaparsam 60 FPS mi olur?
Oyunda iki grafik modu seçilebiliyor çok çok yeni bir oyunda değil acaba iki grafik moduda 60 FPS mi yoksa görsele önem ver yaparsam 60 FPS mi olur?
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.723 Çözümler 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #2 Yeni nesilde Performans modu 60 FPS, RT modu 30 FPS olarak çalışıyor. The Witcher Universe | Action-Adventure RPGs | "Next-Gen Console-Specific" kısmı.
Yeni nesilde Performans modu 60 FPS, RT modu 30 FPS olarak çalışıyor. The Witcher Universe | Action-Adventure RPGs | "Next-Gen Console-Specific" kısmı.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #3 Teyrn dedi: Yeni nesilde Performans modu 60 FPS, RT modu 30 FPS olarak çalışıyor. The Witcher Universe | Action-Adventure RPGs | "Next-Gen Console-Specific" kısmı. Genişletmek için tıkla... Konudan alakasız Witcher 3 de hedef işaretle diyor R2 basıyorum olmuyor bilginiz var mı uygr12 dedi: Konudan alakasız Witcher 3 de hedef işaretle diyor R2 basıyorum olmuyor bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Tamam buldum aşağıda R2 yazıyor ama R3 ile oluyor
Teyrn dedi: Yeni nesilde Performans modu 60 FPS, RT modu 30 FPS olarak çalışıyor. The Witcher Universe | Action-Adventure RPGs | "Next-Gen Console-Specific" kısmı. Genişletmek için tıkla... Konudan alakasız Witcher 3 de hedef işaretle diyor R2 basıyorum olmuyor bilginiz var mı uygr12 dedi: Konudan alakasız Witcher 3 de hedef işaretle diyor R2 basıyorum olmuyor bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Tamam buldum aşağıda R2 yazıyor ama R3 ile oluyor