Evet nat yazacaktım pardon.Nat tipi 2
Cd'li sürüm ise disk'in üzerindeki leke'den olabilir.
Tamam çok teşekkür ederim deniyorum hemenArkadaşlar merhaba. Ben PS5 kullanıcısıyım bugün ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Oyuna girdiğimde böyle bir hata verdi PS5'i açtığımda da verdi.
Cd'siz sürüm ise de modem'e reset atın ve kapatın.
5 dakika bekledikten sonra tekrar açın.
Bu 2 yöntem sonucun da sorun hallolmaz ise tekrar yazın.
Düzelmedi dostumArkadaşlar merhaba. Ben PS5 kullanıcısıyım bugün ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Oyuna girdiğimde böyle bir hata verdi PS5'i açtığımda da verdi.
Düzelmedi dostumArkadaşlar merhaba. Ben PS5 kullanıcısıyım bugün ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Oyuna girdiğimde böyle bir hata verdi PS5'i açtığımda da verdi.
Güncelleme gözükmüyor şuan internettede herhangi bir sorun yokEğer wifi ile bağlıysanız ethernet ile bağlanmanızı öneririm.
Zaten ethernet ile bağlıysanız da kablonuz da bir temassızlık olup olmadığını kontrol edin.
İnternetiniz bu süre zarfında gidip geliyor mu ondan emin olun.
Ve cihazınız için şuanda aktif bir yazılım güncellemesi mevcut ise güncellemeyi ihmal etmeyin.
Bu sefer farklı bir hata verdi WS-116520-5Eğer wifi ile bağlıysanız ethernet ile bağlanmanızı öneririm.
Zaten ethernet ile bağlıysanız da kablonuz da bir temassızlık olup olmadığını kontrol edin.
İnternetiniz bu süre zarfında gidip geliyor mu ondan emin olun.
Ve cihazınız için şuanda aktif bir yazılım güncellemesi mevcut ise güncellemeyi ihmal etmeyin.
Nereden gireceğimAyarlar kısmından lisansları yükle seçeneğine tıklayın ve lisansları yükleyip cihazı yeniden başlatın.
Nereden gireceğim
Lisansları geri yükledim aynı hatayı verdi deneyeyim geri döneceğim hemenBu hatalar internet hizmetleri ile alakalı hatalar.
Ağ ayarlarına gidip internet bağlantısını test edin kısmına tıklarmısın.
Ne olduğu yani internetinin sağlıklı bir şekilde cihaza gelip gelmediğini anlayabiliriz.
- Ayarlar > Kullanıcılar ve Hesaplar > Diğer > Lisansları Geri Yükle bölümüne gidin.
- Geri Yükle öğesini seçin ve işlem tamamlanana kadar bekleyin, ardından içeriğinize tekrar erişmeyi deneyin.
Bağlantı hızı indirme 23.7mbBu hatalar internet hizmetleri ile alakalı hatalar.
Ağ ayarlarına gidip internet bağlantısını test edin kısmına tıklarmısın.
Ne olduğu yani internetinin sağlıklı bir şekilde cihaza gelip gelmediğini anlayabiliriz.
- Ayarlar > Kullanıcılar ve Hesaplar > Diğer > Lisansları Geri Yükle bölümüne gidin.
- Geri Yükle öğesini seçin ve işlem tamamlanana kadar bekleyin, ardından içeriğinize tekrar erişmeyi deneyin.
Bağlantı fat 1 mi yazıyor fat 2 mi.Lisansları geri yükledim aynı hatayı verdi deneyeyim geri döneceğim hemen
Bağlantı hızı indirme 23.7mb
Bağlantı hızı yükleme 2.0mb
Diğerleri başarılı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.