PARSBEY Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 42 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben PS5 kullanıcısıyım bugün ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Oyuna girdiğimde böyle bir hata verdi PS5'i açtığımda da verdi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2022
Arkadaşlar merhaba. Ben PS5 kullanıcısıyım bugün ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Oyuna girdiğimde böyle bir hata verdi PS5'i açtığımda da verdi.
Çözüm republic1987 19 Temmuz 2022 PARSBEY dedi: Nat tipi 2 Genişletmek için tıkla... Evet nat yazacaktım pardon. Nat konusunda sorun yok. 7 temmuz'daki son gelen güncelleme cihazınız da yüklü mü ? Eğer istemeden atladığınız biryer varsa diye bu attığımı sırası ile yapmaya özen gösterin ve harfiyen uygulayın. Sorun hallolmaz ise yine yazın.
PARSBEY dedi: Nat tipi 2 Genişletmek için tıkla... Evet nat yazacaktım pardon. Nat konusunda sorun yok. 7 temmuz'daki son gelen güncelleme cihazınız da yüklü mü ? Eğer istemeden atladığınız biryer varsa diye bu attığımı sırası ile yapmaya özen gösterin ve harfiyen uygulayın. Sorun hallolmaz ise yine yazın.
KS KS PARSBEY Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 42 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #11 republic1987 dedi: Bağlantı fat 1 mi yazıyor fat 2 mi. Eğer unuttuysan ya da dikkat etmediysen tekrar internet bağlantısını test edermisin. Genişletmek için tıkla... Nat tipi 2 Artı 0 Eksi
republic1987 dedi: Bağlantı fat 1 mi yazıyor fat 2 mi. Eğer unuttuysan ya da dikkat etmediysen tekrar internet bağlantısını test edermisin. Genişletmek için tıkla... Nat tipi 2
republic1987 Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 833 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #12 PARSBEY dedi: Nat tipi 2 Genişletmek için tıkla... Evet nat yazacaktım pardon. Nat konusunda sorun yok. 7 temmuz'daki son gelen güncelleme cihazınız da yüklü mü ? Eğer istemeden atladığınız biryer varsa diye bu attığımı sırası ile yapmaya özen gösterin ve harfiyen uygulayın. Sorun hallolmaz ise yine yazın. Dosya Ekleri Screenshot_20220719-222649_Samsung Internet.jpg 108,3 KB · Görüntüleme: 54 Artı 0 Eksi Çözüm
PARSBEY dedi: Nat tipi 2 Genişletmek için tıkla... Evet nat yazacaktım pardon. Nat konusunda sorun yok. 7 temmuz'daki son gelen güncelleme cihazınız da yüklü mü ? Eğer istemeden atladığınız biryer varsa diye bu attığımı sırası ile yapmaya özen gösterin ve harfiyen uygulayın. Sorun hallolmaz ise yine yazın.
KS KS PARSBEY Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 42 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #13 republic1987 dedi: Evet NAT yazacaktım pardon. NAT konusunda sorun yok. 7 Temmuz'daki son gelen güncelleme cihazınız da yüklü mü? Eğer istemeden atladığınız bir yer varsa diye bu attığımı sırası ile yapmaya özen gösterin ve harfiyen uygulayın. Sorun hallolmaz ise yine yazın. Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Rahatsız ettim hayırlı akşamlar. Artı 0 Eksi
republic1987 dedi: Evet NAT yazacaktım pardon. NAT konusunda sorun yok. 7 Temmuz'daki son gelen güncelleme cihazınız da yüklü mü? Eğer istemeden atladığınız bir yer varsa diye bu attığımı sırası ile yapmaya özen gösterin ve harfiyen uygulayın. Sorun hallolmaz ise yine yazın. Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Rahatsız ettim hayırlı akşamlar.
republic1987 Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 833 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #14 PARSBEY dedi: Düzeldi çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Rahatsız ettim hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Düzeldiyse sevindim. Size de hayırlı akşamlar. Artı 0 Eksi
PARSBEY dedi: Düzeldi çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Rahatsız ettim hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Düzeldiyse sevindim. Size de hayırlı akşamlar.