Merhaba, PS5'te Yapı Kredi kartımdan oyun alacağım fakat kart bilgileri hatalı sorununu alıyorum. Direk kart numarasını yazar yazmaz bu hatayı alıyorum.
Var mı bir bilgisi olan?
Merhaba, PS5'te Yapı Kredi kartımdan oyun alacağım fakat kart bilgileri hatalı sorununu alıyorum. Direk kart numarasını yazar yazmaz bu hatayı alıyorum.
Var mı bir bilgisi olan?
Var mı bir bilgisi olan?
Hocam adres kısmına İngilizce karakterle yaz bazı yerlerede... Koy TROY'la bir alakası olabilir mi bilmiyorum olmazsa da bynogamde keyler satılıyor oradan al cüzdana ekle cüzdandan harcarsın.
Maalesef TROY ile yurt dışı ödemesi yapamazsınız. Kartınız Mastercard veya Visa olması gerek banka uygulamasından sanal kart oluşturabilirsiniz. (bende 1 saattir Steam'den oyun almaya çalışıyorum bununla muzdaribim az önce hadi hesabı oluşturdum oraya IBAN'la para yükleyip satın aldım)
Arayın bankayı Visa Master kart istiyorum deyin, 4 gün önce ben de Amazon üzerinden taksit yapamadım sırf TROY diye. PS Store Steam vs hepsinde sıkıntı.