Arkadaşlar l bakar mısınız ps5 cihazım var bunu yatay kullanırken logosu bize bakacak şekilde mi olmalı yani üst tarafta ? Yatay kullanma aparatı olmadan kullanıyorum ben. Önceden de ters kullanıyordum sanırım yani ps logosu görünmeyecek şekildeydi yatay halde. Ne şekilde kullanmam lazım bilgisi olan söylerse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar l bakar mısınız PS5 cihazım var bunu yatay kullanırken logosu bize bakacak şekilde mi olmalı yani üst tarafta? Yatay kullanma aparatı olmadan kullanıyorum ben. Önceden de ters kullanıyordum sanırım yani PS logosu görünmeyecek şekildeydi yatay halde. Ne şekilde kullanmam lazım bilgisi olan söylerse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.Eki Görüntüle 2440934Eki Görüntüle 2440933
Bu şekilde durabilir, net bir duruş biçimi yoktur ancak bu duruş en doğru seçeneklerden birisidir. Yeter ki dikey ve logo aşağıda kalacak şekilde kullanmayın çünkü her iki durumda da işlemcideki macunun akma riski vardır.
Yatay olarak logo havada olmalıdır. Stant ile kullanmak isterseniz de yatay olarak yine aynı şekilde durmalıdır. Logolu kapak her zaman yukarı bakacak.