PS5 yatay kullanım nasıl olmalı?

muratjry

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar l bakar mısınız ps5 cihazım var bunu yatay kullanırken logosu bize bakacak şekilde mi olmalı yani üst tarafta ? Yatay kullanma aparatı olmadan kullanıyorum ben. Önceden de ters kullanıyordum sanırım yani ps logosu görünmeyecek şekildeydi yatay halde. Ne şekilde kullanmam lazım bilgisi olan söylerse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Logo yukarı bakarsa daha iyi hocam görünüm olarak.

Yani hocam ben 2. Fotoları gibi kullanıyordum sizce bi farkı var mıdır

Hocam görünüm deği merak ettiğim ters veya düz olması cihazın performansını falan etkiliyor mu ısınma soğutma falan olarak?
Çok fark etmez ancak normal olanı; konsolun ince kısmı size bakar, logo yukarıda olur ve kablolar arka kısımda kalır.

Dosya Ekleri

• 17414490983151895532894476320838.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 46
Bu şekilde durabilir, net bir duruş biçimi yoktur ancak bu duruş en doğru seçeneklerden birisidir. Yeter ki dikey ve logo aşağıda kalacak şekilde kullanmayın çünkü her iki durumda da işlemcideki macunun akma riski vardır.

Yatay olarak logo havada olmalıdır. Stant ile kullanmak isterseniz de yatay olarak yine aynı şekilde durmalıdır. Logolu kapak her zaman yukarı bakacak.
Bu şekilde mi hocam
Evet, aynen böyle. Logo aşağı şekilde kullanmak isterseniz de yine bir sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…