4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 4 Aralık 2023 #91 Bilinmeyensoru dedi: Nasıl dinamik oluyor gerçek 4K değil mi PS5. Genişletmek için tıkla... 2160p 30FPS, 1800p 60FPS. Bu civarlarda. Çoğu oyunda VRR açıksa 2160p 40FPS. Bazı oyunlarda örneğin TLOU part 1, 2K 90FPS civarı.
Bilinmeyensoru dedi: Nasıl dinamik oluyor gerçek 4K değil mi PS5. Genişletmek için tıkla... 2160p 30FPS, 1800p 60FPS. Bu civarlarda. Çoğu oyunda VRR açıksa 2160p 40FPS. Bazı oyunlarda örneğin TLOU part 1, 2K 90FPS civarı.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.234 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #92 Bilinmeyensoru dedi: Nasıl dinamik oluyor gerçek 4K değil mi PS5. Genişletmek için tıkla... Bazı sahnelerde performans düşmemesi için kaliteyi anlık olarak kısıyor.
Bilinmeyensoru dedi: Nasıl dinamik oluyor gerçek 4K değil mi PS5. Genişletmek için tıkla... Bazı sahnelerde performans düşmemesi için kaliteyi anlık olarak kısıyor.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #93 Konsollar zaten güçlü olmazlar. Oyunlar sadece çok iyi optimize edildiği için sorun çıkmaz.
B Bilinmeyensoru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 118 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #94 POSTAL 2 dedi: Fps düşmesin diye bazen grafikten kısmaya deniyor dinamik. Genişletmek için tıkla... Dinamik olması çözünürlük ile ilgilidir hocam nasıl grafiği kısıyor?
POSTAL 2 dedi: Fps düşmesin diye bazen grafikten kısmaya deniyor dinamik. Genişletmek için tıkla... Dinamik olması çözünürlük ile ilgilidir hocam nasıl grafiği kısıyor?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #95 Bilinmeyensoru dedi: Dinamik olması çözünürlük ile ilgilidir hocam nasıl grafiği kısıyor? Genişletmek için tıkla... Nesini anlamadınız işte. Grafik düşüyor.
Bilinmeyensoru dedi: Dinamik olması çözünürlük ile ilgilidir hocam nasıl grafiği kısıyor? Genişletmek için tıkla... Nesini anlamadınız işte. Grafik düşüyor.
B Bilinmeyensoru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 118 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #96 Yavuz_Çetin dedi: Konsollar zaten güçlü olmazlar. Oyunlar sadece çok iyi optimize edildiği için sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Optimize olması kötü grafiğe sebep olmaz mı
Yavuz_Çetin dedi: Konsollar zaten güçlü olmazlar. Oyunlar sadece çok iyi optimize edildiği için sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Optimize olması kötü grafiğe sebep olmaz mı
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 4 Aralık 2023 #97 Bilinmeyensoru dedi: Dinamik olması çözünürlük ile ilgilidir hocam nasıl grafiği kısıyor? Genişletmek için tıkla... Dinamik 4K ile native 4K arasındaki farkı ben şahsen hissetmedim.
Bilinmeyensoru dedi: Dinamik olması çözünürlük ile ilgilidir hocam nasıl grafiği kısıyor? Genişletmek için tıkla... Dinamik 4K ile native 4K arasındaki farkı ben şahsen hissetmedim.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #98 Bilinmeyensoru dedi: Optimize olması kötü grafiğe sebep olmaz mı Genişletmek için tıkla... Hayır yahu. Niye öyle bir şey olsun?
Bilinmeyensoru dedi: Optimize olması kötü grafiğe sebep olmaz mı Genişletmek için tıkla... Hayır yahu. Niye öyle bir şey olsun?
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.234 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #99 Bilinmeyensoru dedi: Dinamik olması çözünürlük ile ilgilidir hocam nasıl grafiği kısıyor? Genişletmek için tıkla... İşlemci yükünü azaltmak için anlık kalite kısıyor büyük ihtimal hissetmessiniz bile.
Bilinmeyensoru dedi: Dinamik olması çözünürlük ile ilgilidir hocam nasıl grafiği kısıyor? Genişletmek için tıkla... İşlemci yükünü azaltmak için anlık kalite kısıyor büyük ihtimal hissetmessiniz bile.
B Bilinmeyensoru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 118 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #100 Ve konsol kullanıcıları belki anlar uzanarak oyun oynamak daha keyfili değilmidir daha zevkli değilmi pcde benim belim tutuluyordu ya
Ve konsol kullanıcıları belki anlar uzanarak oyun oynamak daha keyfili değilmidir daha zevkli değilmi pcde benim belim tutuluyordu ya