PS5 yeni çıkacak oyunlar için güçsüz mü?

TLOU part 2'yi 2060 rahat çalıştırır, PS almaya gerek yok onun için.

PS zaten özel oyunlar için alınıyor. Part 2'nin PC'ye çıkması bile daha belli değil. CP77 Red Engine motoru yüzünden oynanmıyor.

PS zaten özel oyunlar için alınıyor. Part 2'nin PC'ye çıkması bile daha belli değil. CP77 Red Engine motoru yüzünden oynanmıyor.
Evet ve özel oyunları güzel ona laf yok. Ama hala diyorum. Konsollar oyunların downgrade yemesinde ki en önemli sebeplerden biri.

Hayır iste oynatmıyor onu diyorum. Stabil değil 40'lara bile düşüyor bazen.

Ayrıca sence PS5 ile PC aynı texture kalitesinde mi?

Evet konsolların anti-aliasing'i daha iyi. Kendin karşılaştırabilirsin. Performance modunda hiç 40'a düştüğünü görmedim şunu da ekleyeyim PS5'i almadan önce bende çok ön yargılıydım. Elime çok kısa süre önce geçti ve bu geçmemin en büyük sebebi Spider-Man 2'nin travel sistemi oldu.

Hayır iste oynatmıyor onu diyorum. Stabil değil 40'lara bile düşüyor bazen.

Ayrıca sence PS5 ile PC aynı texture kalitesinde mi?

Tamam hocam siz 20FPS için 180 bin TL verin ben 40FPS ile oynayacağım.

Evet konsolların anti-aliasing'i daha iyi. Kendin karşılaştırabilirsin. Performance modunds hiç 40'a düştüğünü görmedim
Ben ikisini de direk karşılaştırdım. Pc nin texture kalitesi çok daha iyi. Ayrıca öyle bir düşüyor ki 40 a yani yaşamasam inanirdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…