H hndspieler Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 PS5 Slim kasa 2 defa yere düştü, çalışırken hiçbir sorun yok ama tedirgin olmaya başladım. Anakartında vs bir sıkıntı olabilir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2024
PS5 Slim kasa 2 defa yere düştü, çalışırken hiçbir sorun yok ama tedirgin olmaya başladım. Anakartında vs bir sıkıntı olabilir mi acaba?
HzCji Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 607 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 Olsaydı belli ederdi diye düşünüyorum.
bgrcarlos Picopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 HzCji dedi: Olsaydı belli ederdi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 22 Aralık 2024 #4 Bir şey olsaydı sıkıntısını belli ederdi performans düşüşü vs. her zamanki gibiyse merak edilecek durum yok keyfinize bakın.
Bir şey olsaydı sıkıntısını belli ederdi performans düşüşü vs. her zamanki gibiyse merak edilecek durum yok keyfinize bakın.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.451 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #5 Benim kızım 4 yaşındayken ps5 yere düşürmüştü ama çalışıyordu, bende takıntılı olduğum icin satıp yenisini almıştım.
Benim kızım 4 yaşındayken ps5 yere düşürmüştü ama çalışıyordu, bende takıntılı olduğum icin satıp yenisini almıştım.
H hndspieler Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #6 Rogturk dedi: Benim kızım 4 yaşındayken ps5 yere düşürmüştü ama çalışıyordu, bende takıntılı olduğum icin satıp yenisini almıştım. Genişletmek için tıkla... Hahaahahahaa ben de düşünmediğim değil. Burak_78 dedi: Bir şey olsaydı sıkıntısını belli ederdi performans düşüşü vs. her zamanki gibiyse merak edilecek durum yok keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Rogturk dedi: Benim kızım 4 yaşındayken ps5 yere düşürmüştü ama çalışıyordu, bende takıntılı olduğum icin satıp yenisini almıştım. Genişletmek için tıkla... Hahaahahahaa ben de düşünmediğim değil. Burak_78 dedi: Bir şey olsaydı sıkıntısını belli ederdi performans düşüşü vs. her zamanki gibiyse merak edilecek durum yok keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
U Uzeyir Nurdogan Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #7 PS5 slim tam ana menüye girerken kasıyor.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 23 Şubat 2025 #8 Uzeyir Nurdogan dedi: PS5 Slim tam ana menüye girerken kasıyor. Genişletmek için tıkla... O herkeste oluyor git kapalı kutu al, aç onda bile oluyor o dert edilecek bir şey değil.
Uzeyir Nurdogan dedi: PS5 Slim tam ana menüye girerken kasıyor. Genişletmek için tıkla... O herkeste oluyor git kapalı kutu al, aç onda bile oluyor o dert edilecek bir şey değil.