PS5 yeşil ekran verdi

KEPAP06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦
Eskiden bir konu daha açmıştım şimdi gene aynısı oldu. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 5ABE103E-D34E-4E95-8878-DBAA2713C401.jpeg
    5ABE103E-D34E-4E95-8878-DBAA2713C401.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 165
Şimdi yeniden başlattım düzeldi sorunlu bir problem var mıdır?

Garantisi varsa garantisine başvur değişim talep et. Mesela benim de ekran kartımda nadiren çökme problemi olurdu güç kablosunu tak çıkar yaparak, kurcalayarak çözerdim ve hiç sorun yaşamazdım ta ki bugüne kadar şu an kablo tümüyle yanık durumda. Sende de şu anlık bir sıkıntı olmayabilir ama uzun vadede kalıcı bir hasara sebep olabilir. 1 yapar, 2 yapar düzelir ama 3. de elinde kalma ihtimali oluşuyor. Sıkıntın ya PS5 donanımında, televizyonunda veya kabloda sıkıntı olabilir. Bence bu işin peşini bırakma benim gibi kalırsın ortada. Sorunun kaynağını araştırın hocam. Aslında düzeldi sanarsın ama bir bakmışsın kullanılamaz hale gelmiş.

Garantisi varsa garantisine başvur değişim talep et. Mesela benim de ekran kartımda nadiren çökme problemi olurdu güç kablosunu tak çıkar yaparak, kurcalayarak çözerdim ve hiç sorun yaşamazdım ta ki bugüne kadar şu an kablo tümüyle yanık durumda. Sende de şu anlık bir sıkıntı olmayabilir ama uzun vadede kalıcı bir hasara sebep olabilir. 1 yapar, 2 yapar düzelir ama 3. de elinde kalma ihtimali oluşuyor. Sıkıntın ya PS5 donanımında, televizyonunda veya kabloda sıkıntı olabilir. Bence bu işin peşini bırakma benim gibi kalırsın ortada. Sorunun kaynağını araştırın hocam. Aslında düzeldi sanarsın ama bir bakmışsın kullanılamaz hale gelmiş.

Bu olay 2 sindede dinlenme moduna gir çık yaptığımda geldi bir daha olursa bir tamire gider.

Aynı sorunu şimdi daha 1 aylık slim cihazımda yaşadım. Dinlenme modundan çıkınca oldu yeniden başlatınca düzeldi. Sizde durumlar nasıl çözümleyebildiniz mi?

Aynı sorunu şimdi daha 1 aylık Slim cihazımda yaşadım. Dinlenme modundan çıkınca oldu yeniden başlatınca düzeldi. Sizde durumlar nasıl çözümleyebildiniz mi?

Sistem hatasıdır hocam o zaman güncelleme ile zamanla düzelir kolay kolay arıza veya hata verebilecek cihazlar değiller bunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı