Y yweld Femtopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 5 10 Aralık 2024 #11 mitatdemir dedi: Sistem hatasıdır hocam o zaman güncelleme ile zamanla düzelir kolay kolay arıza veya hata verebilecek cihazlar değiller bunlar. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum yabancı forumlarda da bununla ilgili bir ton sorun var. Rogturk dedi: Hdmi kablosunu hafif asaga yukari oynat, eğer görüntü giderse hdmi port sorun var. Genişletmek için tıkla... Hayır sorun yok.
mitatdemir dedi: Sistem hatasıdır hocam o zaman güncelleme ile zamanla düzelir kolay kolay arıza veya hata verebilecek cihazlar değiller bunlar. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum yabancı forumlarda da bununla ilgili bir ton sorun var. Rogturk dedi: Hdmi kablosunu hafif asaga yukari oynat, eğer görüntü giderse hdmi port sorun var. Genişletmek için tıkla... Hayır sorun yok.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 10 Aralık 2024 #12 Erişebilirlik kısmında renkleri ters çevir diye bir şey olması lazım karistirken elin değmiş olabilir mi? Kontrol edermisin.
Erişebilirlik kısmında renkleri ters çevir diye bir şey olması lazım karistirken elin değmiş olabilir mi? Kontrol edermisin.
Y yweld Femtopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 5 10 Aralık 2024 #13 Michael_Myers dedi: Erişebilirlik kısmında renkleri ters çevir diye bir şey olması lazım karistirken elin değmiş olabilir mi? Kontrol edermisin. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten yeniden başlatınca düzeldi diye belirtmiştim.
Michael_Myers dedi: Erişebilirlik kısmında renkleri ters çevir diye bir şey olması lazım karistirken elin değmiş olabilir mi? Kontrol edermisin. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten yeniden başlatınca düzeldi diye belirtmiştim.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.348 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #14 Hdmi kablosunda sorun olabilir hocam,baska bir hdmi kablosuyla dene.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 10 Aralık 2024 #15 yweld dedi: Hayır zaten yeniden başlatınca düzeldi diye belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... En son mesaja baktim pardon.
yweld dedi: Hayır zaten yeniden başlatınca düzeldi diye belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... En son mesaja baktim pardon.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #16 yweld dedi: Aynı sorunu şimdi daha 1 aylık Slim cihazımda yaşadım. Dinlenme modundan çıkınca oldu yeniden başlatınca düzeldi. Sizde durumlar nasıl çözümleyebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben kabloyu değiştirdim bir de dinlenme modunda çok bekletmiyorum bu aralar bir daha da gelmedi bu ekran.
yweld dedi: Aynı sorunu şimdi daha 1 aylık Slim cihazımda yaşadım. Dinlenme modundan çıkınca oldu yeniden başlatınca düzeldi. Sizde durumlar nasıl çözümleyebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben kabloyu değiştirdim bir de dinlenme modunda çok bekletmiyorum bu aralar bir daha da gelmedi bu ekran.