Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.039 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #1 Planet Crafter çok güzel bir oyun. PS'de bu tarz bir oyun oynamak istiyorum. Gönül isterdi ki Planet Crafter olsa ancak PS'de yok maalesef. Bu oyuna benzer bildiğiniz oyunları önerebilir misiniz? Hiç oyun önerecek yok mu yav? Son düzenleme: 4 Ekim 2025
Planet Crafter çok güzel bir oyun. PS'de bu tarz bir oyun oynamak istiyorum. Gönül isterdi ki Planet Crafter olsa ancak PS'de yok maalesef. Bu oyuna benzer bildiğiniz oyunları önerebilir misiniz? Hiç oyun önerecek yok mu yav?
S SacheM Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 251 Çözümler 5 4 Ekim 2025 #2 Astroneer No Man's Sky Satisfactory Techtonica Hiçbirini oynamadım ama bu oyunları buldum belki dikkatinizi çeken bir oyun olur.
Astroneer No Man's Sky Satisfactory Techtonica Hiçbirini oynamadım ama bu oyunları buldum belki dikkatinizi çeken bir oyun olur.
Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.039 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #3 SacheM dedi: Astroneer No Man's Sky Satisfactory Techtonica Hiçbirini oynamadım ama bu oyunları buldum belki dikkatinizi çeken bir oyun olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. No Man's Sky benimde aklımda ama biraz pahalı geldi. O yüzden onu rafa kaldırdım. Diğerlerine bakayım.
SacheM dedi: Astroneer No Man's Sky Satisfactory Techtonica Hiçbirini oynamadım ama bu oyunları buldum belki dikkatinizi çeken bir oyun olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. No Man's Sky benimde aklımda ama biraz pahalı geldi. O yüzden onu rafa kaldırdım. Diğerlerine bakayım.