PS5'e 2000-2500TL monitör önerisi

Bütçe
2000-2500

Can Akmann

Hectopat
Merhaba hemen konuya gireyim. Çoğunlukla PS5'de hikayeli oyun oynamayı düşünüyorum(Last of Us-God of War tarzı oyunlar) ara sıra da multiplayer CoD gibi oyunlar oynayacağım ama ağırlıklı hikayeli film ve dizi izlemeyi düşünüyorum. O yüzden de uygun bir monitör bakıyorum, bütçem 2000-2500 TL'dir, monitör de isteğim ekranı küçük olmasın. En az 27 inç olması lazım, tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Merhaba hemen konuya gireyim. Çoğunlukla PS5'de hikayeli oyun oynamayı düşünüyorum(Last of Us-God of War tarzı oyunlar) ara sıra da multiplayer CoD gibi oyunlar oynayacağım ama ağırlıklı hikayeli film ve dizi izlemeyi düşünüyorum. O yüzden de uygun bir monitör bakıyorum, bütçem 2000-2500 TL'dir, monitör de isteğim ekranı küçük olmasın. En az 27 inç olması lazım, tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

LG 32QN650-B 32" 5ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buna bakabilirsiniz hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı