PS5'e 5900 TL verilir mi?

Hocam, Pro'nun fiyatı 400$. XB1 X 500$.

PS5 Çıksın da bir bence o zaman bakalım duruma, Sony o fiyatlarla alıcı bulamaz. (Türkiye'ye az da olsa güzel bir fiyat politikasının uygulanacağını düşünüyorum.) (Sonuçta 5 bin lira civarına çoğu insan bilgisayar satın almayı tercih edecektir.)

Enis Kirazoğlu'nu izledim de. SSD falan olacakmış. Doğru mu bu haberler özellikler resmi olarak sızdırıldı mı?
Ben PS haberleri için bu kanalı takip ediyorum. Buradan bazı bilgileri öğrenebilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çevirirsek Türkiye üzerinde 925 Euro olarak çıkmaz. Sony aptal değildir bence. Gerçi bu sadece bizim ülke için değil diğer ülkeler içinde geçerli. Bence fiyat 700 Euro olur. Bir yerde 700 Euro olarak çıkabileceğini okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. 700 Euro'da Türkiye şartlarında konsol için büyük para vergisiz hali bile ama yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…