PS5'e çakma güç kablosu olur mu?

spearlal

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PlayStation 2,4,5
Xiaomi Phones
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bugün PS5'im tamirden geldi ama kendi güç kablosu yandı ve yeni kablo bulamadım çakma güç kablosu var PS4 de sorunsuz çalişmiştı PS5 de çalişir mi? 4 5 günlük idare eder mi?

Merhaba arkadaşlar. Bugün PS5'im tamirden geldi ama kendi güç kablosu yandı ve yeni kablo bulamadım çakma güç kablosu var PS4 de sorunsuz çalişmiştı PS5 de çalişir mi? 4 5 günlük idare eder mi?

İdare eder etmesine de bu güç kablosu dediğiniz bilgisayardaki gibi bir güç kablosu mu veya aynısı mı PS5'e hakim değilim de.

PS5 güç kablosu bilgisayarların kullandığından değil. Ama kaliteli bir muadil alırsan gayet kullanılır.

Normalde sıkıntı olmaz ama ani kesintilerde baş ağrıtabilir, çakma da olsa kablonun kalitesine bağlı.

Sorun olmaz, bu bir adaptör değil prizden aldığı elektiriği olduğu gibi iletecek. Çok ince bir kablo değilse sorun yaşamazsın ki zaten üzerinde 250v yazıyor dedin. Hiç sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…