PS5'e geçmek mantıklı mı?

ömer ünalan

Decapat
Daha fazla  
Elimde Xbox One S 1TB ve PS4 Slim var çift kollu satıp ikisini üstüne 3-4K para koyup PS5 veya Series X almak mantıklı olur mu? Ya da başka ne yapabilirim?

PS 5 geçilebilir gerçekten performanslı ancak oyunlar cep yakıyor. Xbox'da ise Game Pass var kafa rahat tercih size kalmış.

Alcaksan ps5 al yada daha ucuza istersen series s al gamepasside var.

PS 5 geçilebilir gerçekten performanslı ancak oyunlar cep yakıyor. Xbox'da ise Game Pass var kafa rahat tercih size kalmış.
Xbox'ta Game Pass var diyip, PS'de oyunlar pahalı demek biraz kafayı kuma gömmek gibi.. Aynı sistemin benzeri 3 farklı ücretlendirmeyle Playstation cephesinde de var. Yıllık bazında alırsan daha da ucuza geliyor hatta. Oyunlar her iki konsolda da pahalı, konsol almak isteyen bir kişi zaten oyunların pahalılığını kabullenerek alır. Ben de bunu göze alarak almıştım.

PS5 geçebilirsiniz hocam, fakat şu anda yeni nesil olarak oynayacak pek oyun bulamayacağınızı söyleyeyim. Demon's Souls, Horizon Forbidden West, Ratchet Clank: Rift Apart, God of War Ragnarök, TLoU Part l, Spider Man 2 ve eski oyunların PS5'e optimize edilmiş hallerini oynayacaksınız. Bu dönem Xbox ve PS tarafı için biraz buruk geçiyor ama gelecek 1-2 yılda bizi oyunlara boğacaklar. Bu nedenle PS veya Xbox farketmez yeni nesile geçmek önemli. Kesinlike mantıklı.

İfadeler: HCI

PS tarafında bu sistem yeni yeni kuruluyor tam bilgim olmadığı için öyle dedim bir de hocam bir oyuna 800-1500TL verip 100 saatte hikayesinin bitmesi kötü bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…