PS5'e geçmek mantıklı mı?

SENTOKI

Hectopat
PS4 fat'm var ama fan sesi çok sinirimi bozuyor. İyi bir PC'm var. Sizce PS4 satıp PS5 almak mantıklı mı? Ve sizce ve PS4 fat ve 2 kol ne kadar eder?

Bence geçilir. Series X'ede geçebilirsiniz Game Pass Ultimate alıp hem pc'de hemde konsolda kullanırsınız. Ama ben playstation istiyorum derseniz elbette geçilir.

Ps5 pişman etmez. PS4 prodan geçtim. PS5 e özel oyun çok olmasa dahi PS4 oyunlarını fan sesi olmadan, sessiz bir şekilde oynayabildiğim için çok rahatladım. Buna değer.

PS5 pişman etmez. PS4 Pro'dan geçtim. PS5'e özel oyun çok olmasa dahi PS4 oyunlarını fan sesi olmadan, sessiz bir şekilde oynayabildiğim için çok rahatladım. Buna değer.

İleride fan sesi sorunu olur mu PS5 de ve PS4 cdleri PS5 de kullanılıyor değil mi?

PS4 cdlerini PS5 te kullanabilirsin.
Ben alalı yaklaşık 1 sene oldu. Fan sesini hiç duymadım desem yeridir. Ayrıca aldığımdan beri hiç içini açıp temizlemedim. Kulağını dayarsan PS5 ağır grafikli oyunlarda ufak bir uğultu sesi oluyor onun haricinde yok. Bunda sıvı metal ve soğutucu bloğun büyüklüğünün etkisi var diye düşünüyorum ileride sorun olacağını da sanmıyorum. Alacaksan en yeni seri al ama eski serilerde coil whine var diye duymuştum.

GTA VI geliyor bence PS5'e geçmenin tam zamanları. Malum PC çıkışı geç olursa.

İthalatçı garantili ürün alsam bir sorun olur mu sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…