PS5'e geçmek mantıklı mı?

@591529 neden hahaha attığınızı sorabilir miyim hocam çok mu yanlış bir şey yazmışım
Aynı cümleyi ben PS için yazsam linç yerdim. Burda konsollar hakkında bilgisi olmayan insanlar okuduğunda sizin doğru söylediğinizi sanarsa ne olacak peki? Xbox için söyledikleriniz kafanızda Xbox için kurduğunuz nefretin karşılığıdır, bunu inkar edemezsiniz.

Hocam kendisi Xbox fanı onunla ilgili bir şey dediyseniz ondan atmış olabilir.
Doğruları söyleyince fanboy oluyormuşuz bunu da ilk defa sizden duyuyorum.

@Aspect15 hocam görün bunları F/P konsolu savunduğum için fanboy ilan ediliyorum

Hocam kendisi Xbox fanı onunla ilgili bir şey dediyseniz ondan atmış olabilir.

Siz kendiniz PS fanboyu sunuz Xbox her yönden PS ve PC hatta gelmiş ve gelecek olan bütün konsollardan daha iyidir ben fan değilim gerçekçi söylüyorum bu da böyle bilinsin nokta.

Adamın iyi bir bilgisayarı varmış ve exc PlayStation oyunları oynamak istiyormuş o yüzden PlayStation 5 alması daha iyi neden Xbox Series S alsın?

Adamın iyi bir bilgisayarı varmış ve exc PlayStation oyunları oynamak istiyormuş o yüzden PlayStation 5 alması daha iyi neden Xbox Series S alsın?
Ben Series S alsın dedim mi? Bakarsan öncesinde mesajım yok zaten Series S önerdiğimi kendin uydurdun. Adam PS5'e geçmek mantıklı mı diye sormuş ve evet mantıklı senin burda Xbox'a geçirdiğin haksız lafları yanına bırakacağımı zannettin sanırım.

Bırakın fanboy olalım bunların gözünde PS4'u Series S'e tercih eden adamlar fanboydur bilen biliyor zaten.

Xboxa laf etmedim adama göre çöp konsol sayılır ama başkasına göre iyi konsol sayılır adamın iyi bir bilgisayarı var ve PlayStation kullanıyormuş bende PlayStation'dan devam etmesini önerdim benim de eskiden Xbox 360'ım vardı bu arada

Sakın geçmeyin. Ben şu an satmaya çalışıyorum, Series X geçmek için. Store aşırı pahalı, Plus inanılmaz pahalı yani alıp bomboş Astro's Playroom oynayacaksınız. Eğer zengin değilseniz tabii. Paranız varsa istediğiniz oyunu alıp coşarsınız. Birazcık araştırırsanız Xbox Store'un PS Store'a kıyasla feci derecede ucuz olduğunu göreceksiniz. En azından 2 basamaklı sayılara oyun alınıyor PS Store'da 100 TL aşağısı adam akıllı bir oyun gösteremez kimse bana. Maksimum indie falan gösterir.

Mantıklı olan zaten PS5'den devam etmesi ben sadece neden Series S mi alsın dediğinizi anlayamadım. Bende uzun süre PS kullandım ve Xbox'ı o zamandan beri öneriyorum sebebi F/P olması fakat konu burda bu değil başka konuda tartıştırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…