Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 2 Aralık 2020 #11 PS4'te COD Warzone, klavye ve mouse ile oynanabiliyor. Büyük ihtimal Cold War'ı da oynarsınız.
Jeazen.exe Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #12 Vivaldi12 dedi: Dualsense avantajlarından neden vazgeçiyorsunuz merak ettim? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda dualsenseyi tercih ederim ancak Call of Duty'de Controller zor oluyor o yüzden. ThequeD dedi: PS4'te CoD Warzone, klavye ve mouse ile oynanabiliyor. Büyük ihtimal cold War'ı da oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Evet ama Black Ops 4 oynanmıyordu bir tek Warzone'de vardı olmazsa ek aparat satılıyor diye biliyorum.
Vivaldi12 dedi: Dualsense avantajlarından neden vazgeçiyorsunuz merak ettim? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda dualsenseyi tercih ederim ancak Call of Duty'de Controller zor oluyor o yüzden. ThequeD dedi: PS4'te CoD Warzone, klavye ve mouse ile oynanabiliyor. Büyük ihtimal cold War'ı da oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Evet ama Black Ops 4 oynanmıyordu bir tek Warzone'de vardı olmazsa ek aparat satılıyor diye biliyorum.