spearlal Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 2,4,5 Xiaomi Phones Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2023 #1 PS5'in ön tarafinda 1 USB girişi var. Arkadakiler USB ve HDD klavye mouse takmak için USB çoğaltı taksam çalışır mı kullanilir mi?
PS5'in ön tarafinda 1 USB girişi var. Arkadakiler USB ve HDD klavye mouse takmak için USB çoğaltı taksam çalışır mı kullanilir mi?
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 29 Kasım 2023 #2 spearlal dedi: PS5'in ön tarafinda 1 USB girişi var. Arkadakiler USB ve HDD klavye mouse takmak için USB çoğaltı taksam çalışır mı kullanilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin. Altta ki konuda çalışır yazıyor. PlayStation 5 USB çoğaltıcı 2.0 takılırsa çalışır mı? PS 5 çoğaltıcı takacağım. O da 2.0 taksan çalışır mı ve çoğaltıcının konsola zararı olur mu? www.technopat.net
spearlal dedi: PS5'in ön tarafinda 1 USB girişi var. Arkadakiler USB ve HDD klavye mouse takmak için USB çoğaltı taksam çalışır mı kullanilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin. Altta ki konuda çalışır yazıyor. PlayStation 5 USB çoğaltıcı 2.0 takılırsa çalışır mı? PS 5 çoğaltıcı takacağım. O da 2.0 taksan çalışır mı ve çoğaltıcının konsola zararı olur mu? www.technopat.net
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #3 spearlal dedi: PS5'in ön tarafinda 1 USB girişi var. Arkadakiler USB ve HDD klavye mouse takmak için USB çoğaltı taksam çalışır mı kullanilir mi? Genişletmek için tıkla... PS5 için USB hub yanı USB çoğaltıcılar mevcut ama normal bir USB çoğaltıcı çalıştırırmı net bilmiyorum.
spearlal dedi: PS5'in ön tarafinda 1 USB girişi var. Arkadakiler USB ve HDD klavye mouse takmak için USB çoğaltı taksam çalışır mı kullanilir mi? Genişletmek için tıkla... PS5 için USB hub yanı USB çoğaltıcılar mevcut ama normal bir USB çoğaltıcı çalıştırırmı net bilmiyorum.
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.085 Çözümler 37 Yer Adana 29 Kasım 2023 #4 spearlal dedi: PS5'in ön tarafinda 1 USB girişi var. Arkadakiler USB ve HDD klavye mouse takmak için USB çoğaltı taksam çalışır mı kullanilir mi? Genişletmek için tıkla... USB, HDD neyse de Klavye Mouse desteği var mı ki? Eğer şu dönüştürücülü zımbırtıları kullanıyorsan onlarda zaten çoklayıcı oluyor diye biliyorum.
spearlal dedi: PS5'in ön tarafinda 1 USB girişi var. Arkadakiler USB ve HDD klavye mouse takmak için USB çoğaltı taksam çalışır mı kullanilir mi? Genişletmek için tıkla... USB, HDD neyse de Klavye Mouse desteği var mı ki? Eğer şu dönüştürücülü zımbırtıları kullanıyorsan onlarda zaten çoklayıcı oluyor diye biliyorum.