Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2024 #1 PS 5 almayı düşünüyorum. Şu an 23 bin TL. Ocaktan sonra zaman gelir mi? Param Ocak'ta geliyor.
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #2 Büyük ihtimalle gelecektir,ama gelmeme ihtimalide var.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 29 Kasım 2024 #3 Sanemi dedi: PS 5 almayı düşünüyorum. Şu an 23 bin TL. Ocaktan sonra zaman gelir mi? Param Ocak'ta geliyor. Genişletmek için tıkla... Gelir kanka bence 26 30 civarında olur daha yüksekte olabilşr.
Sanemi dedi: PS 5 almayı düşünüyorum. Şu an 23 bin TL. Ocaktan sonra zaman gelir mi? Param Ocak'ta geliyor. Genişletmek için tıkla... Gelir kanka bence 26 30 civarında olur daha yüksekte olabilşr.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2024 #4 Gelecek Oğuz Sasi de o yüzden aldı zaten...
fy93 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 883 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #5 Ülkemizde bir şeye zam gelmeme ihtimali mi var
Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2024 #6 fy93 dedi: Ülkemizde bir şeye zam gelmeme ihtimali mi var. Genişletmek için tıkla... Bir umut ya Bold Pilot dedi: Gelecek oğuz sasi de o yüzden aldı zaten... Genişletmek için tıkla... İkinci el PS5 alınır mı sizce? sarı siteden. Yada ps5 kafelerinden
fy93 dedi: Ülkemizde bir şeye zam gelmeme ihtimali mi var. Genişletmek için tıkla... Bir umut ya Bold Pilot dedi: Gelecek oğuz sasi de o yüzden aldı zaten... Genişletmek için tıkla... İkinci el PS5 alınır mı sizce? sarı siteden. Yada ps5 kafelerinden
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2024 #7 Sanemi dedi: Bir umut ya İkinci el PS5 alınır mı sizce? sarı siteden. Yada ps5 kafelerinden Genişletmek için tıkla... Konsol Oyun'a sor
Sanemi dedi: Bir umut ya İkinci el PS5 alınır mı sizce? sarı siteden. Yada ps5 kafelerinden Genişletmek için tıkla... Konsol Oyun'a sor
fy93 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 883 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #8 Sanemi dedi: Bir umut ya Genişletmek için tıkla... asgari ücrete zam gelecek personelin maaşını diye onada zam gelecek Kiralara zam gelecek ürün depoda beklediği için zam gelecek hepsi birbirine bağlantılı Hocam umut kim tanımıyorum ama bizim ülkede enflasyon var
Sanemi dedi: Bir umut ya Genişletmek için tıkla... asgari ücrete zam gelecek personelin maaşını diye onada zam gelecek Kiralara zam gelecek ürün depoda beklediği için zam gelecek hepsi birbirine bağlantılı Hocam umut kim tanımıyorum ama bizim ülkede enflasyon var
Nightcrawler1 Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 57 29 Kasım 2024 #9 Sanemi dedi: PS 5 almayı düşünüyorum. Şu an 23 bin TL. Ocaktan sonra zaman gelir mi? Param Ocak'ta geliyor. Genişletmek için tıkla... Yılbaşından sonra kesinlikle zam gelir. Bu tek PS5'e özel bir durum değil.
Sanemi dedi: PS 5 almayı düşünüyorum. Şu an 23 bin TL. Ocaktan sonra zaman gelir mi? Param Ocak'ta geliyor. Genişletmek için tıkla... Yılbaşından sonra kesinlikle zam gelir. Bu tek PS5'e özel bir durum değil.
Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2024 #10 Bold Pilot dedi: Konsol Oyun'a sor Genişletmek için tıkla... Manisa da yaşıyorum ya.