PS5'i bilgisayara bağlamak

orhanekenn

Femtopat
Daha fazla  
Kolay gelsin. PS5'imi bilgisayar monitörüne bağladım ama sürekli açmam için kasadaki DP girişini çıkarmam mı gerek? TV'lerdeki gibi monitörde de HDMI ve DP seçeneğini bulabiliyor muyuz?

Kolay gelsin. PS5'imi bilgisayar monitörüne bağladım ama sürekli açmam için kasadaki DP girişini çıkarmam mı gerek? TV'lerdeki gibi monitörde de HDMI ve DP seçeneğini bulabiliyor muyuz?

Monitör modeliniz nedir? Çoğu yeni ve Gaming monitörlerde ayarlanıabiliyor.

Monitöre tek bir kablo bağlasanız daha sağlıklı olur herhalde. Uğraşmak istemiyorsanız 2 kabloda takılıyken deneyin. Seçenek sunmazsa tek kablo destekliyordur diye düşünüyorum.

PS5, HDMI üzerinden bağlanır ve DisplayPort (DP) ile uyumlu değildir. Eğer monitörünüzde hem HDMI hem de DP varsa, monitörünüzde HDMI girişini seçmeniz gerekir. HDMI ve DP girişlerini aynı anda aktif tutmak mümkün olmayabilir, bu yüzden monitör menüsünden doğru giriş kaynağını seçmeniz gerekebilir.

PS5, HDMI üzerinden bağlanır ve DisplayPort (DP) ile uyumlu değildir. Eğer monitörünüzde hem HDMI hem de DP varsa, monitörünüzde HDMI girişini seçmeniz gerekir. HDMI ve DP girişlerini aynı anda aktif tutmak mümkün olmayabilir, bu yüzden monitör menüsünden doğru giriş kaynağını seçmeniz gerekebilir.
Arkadaş, monitörüne hem displayport üzerinden bilgisayarını hem de hdmı üzerinden PS5 bağladığında, hangisinden görüntü alacağını seçip seçemeyeceğini soruyor anladığım kadarıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı