Avesta Nyx Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 Gamepower WQ35'im var PSN'ı bağlamayı denedim ama yapamadım. Bu monitöre normalde bağlanabiliyor mu? Ben bağlanması lazım diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2023
Gamepower WQ35'im var PSN'ı bağlamayı denedim ama yapamadım. Bu monitöre normalde bağlanabiliyor mu? Ben bağlanması lazım diye biliyorum.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.000 31 Ocak 2023 #2 Avesta Nyx dedi: Gamepower WQ35'im var PSN'ı bağlamayı denedim ama yapamadım. Bu monitöre normalde bağlanabiliyor mu? Ben bağlanması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... hdmi kablosunu doğru taktıgınıza emin misiniz?
Avesta Nyx dedi: Gamepower WQ35'im var PSN'ı bağlamayı denedim ama yapamadım. Bu monitöre normalde bağlanabiliyor mu? Ben bağlanması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... hdmi kablosunu doğru taktıgınıza emin misiniz?
Avesta Nyx Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #3 Squu dedi: hdmi kablosunu doğru taktıgınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet.
orhan8790 Femtopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #4 Avesta Nyx dedi: Gamepower WQ35'im var PSN'ı bağlamayı denedim ama yapamadım. Bu monitöre normalde bağlanabiliyor mu? Ben bağlanması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazı bağlamayı deneyebilirsin. Eğ erki bağlanırsa PS5 de sorun olabilir.
Avesta Nyx dedi: Gamepower WQ35'im var PSN'ı bağlamayı denedim ama yapamadım. Bu monitöre normalde bağlanabiliyor mu? Ben bağlanması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazı bağlamayı deneyebilirsin. Eğ erki bağlanırsa PS5 de sorun olabilir.